On da landställe

Ligger på mitt landställe i hammocken. Fanny är gullig och är nere och hoppar studsmatta med lillen. Vi kom hit igår & drar hem på onsdagskväll. Tänker på Fjärdhundra & hur mycket jag saknar allt. Bästa två veckorna, helt klart. Igår var jag & Fanny med Anton. Vi gick mest runt och snackade. Idag kommer antagligen Jonas hit så ska vi träffa han. Jag mår rätt så bra. Hej.


Mamma

Jag är så glad att jag har den mamma jag har. Världens bästa mamma som jag kan prata om allt med. 
Förlåt för alla gånger. Jag älskar dig verkligen ♥

Försöker igen

 
Okej, vi försöker igen. Nya tag! Ska försöka komma igång med bloggen nu.  
Jag heter då Veronica Burman vilket ni säkert redan listat ut. Jag är född 20 Juli 1998 så alltså har jag alldeles nyligen fyllt 14 år. 
Just nu för tillfället är jag brunett men vill få tillbaka mitt blonda hår igen. Jag är ungefär 169 cm lång och skulle gärna vilja krympa några centimeter. Jag är en sån där som vill vara kortis hela livet. Dels för att jag tycker det är extremt snyggt att vara kort och sen för att jag vill kunna rida ponny hela livet. 
Jag har ridit ända sen jag var 6 år. Har nu slutat på ridskolan då jag tycker att jag inte utvecklas något mer efter 8 år där. Försöker iställer övertala pappa om att köpa ponny. Det går ju sådär.. 
Jag sjunger en del också. Var för några dagar sedan i en studio och spelade in två låtar vilket var sjukt kul. 
Det jag gillar är djur, att vara i stallet, mina vänner, min familj, musik, min älskade iPhone, Justin Bieber, åka moppe, åka bil, instagram, fina låtar, majs, grillat, vara på landet, spanien, gamla bilder som man kan kolla tillbaka på, ligga på stranden, sol, värme, sova länge på morgonen, bra filmer, ute med vänner och en massa annat. 
Det jag önskar mig mest av allt är att få träffa min största förebild & han som betyder hela världen för mig. Han jag gör allt för och han jag kan sitta och titta på i flera timmar utan att tröttna. Justin Bieber. Har varit helt galen i han i flera år nu och jag kommer nog aldrig tröttna. Om man ska förklara mitt rum med ett ord så är det Bieber. Hela mitt rum är fullt med affisher på han. Mitt hjärta. 
Andra grejer jag önskar mig är att komma någonstans inom musiken, det är verkligen ett stort mål och jag hoppas att jag lyckas. Jag vill också flytta till Fjärdhundra och skaffa häst. Sen vill jag träffa Beyonce. Tycker hon är en extremt cool brud och ser upp till henne. 
Nu vet ni en del om mig. Har ni frågor så kommenterar ni bara så svarar jag . :) 
 
 
 
 

Jag & Stjarni

När jag var hos Venäläinen så red ju jag Stjarni rätt mycket. Här har ni en video som Sofia har filmat & som jag klippte ihop nu ikväll. Han är superfin att rida och tänk på att jag inte har ridit han mycket alls. :) Tack Sofia för att du filmade <3 
 
 

Massa bilder som ingen kommer titta på.

Vissa bilder har jag lånat från Sofia. sofiapetterssons.webblogg.se
 

Hemma..

gammal & äcklig bild, men den får duga.
 
Kom hem vid halv tio ungefär. Träffade Fanny på en gång och vi mötte sen upp Moa, Emelie A, Oliwer, Wilhelm & Adrian. Vi gjorde inte så mycket! Jag skulle vara hemma elva så vi hann inte göra så mycket heller. Fanny följde med hem och hon sover här inatt. 
Klockan är ju över 00 så nu fyller jag år. Tänk att för 14 år sedan så föddes jag... haha knasigt. Saknar fortfarade alla i Fjärdhundra men vännerna här har fått mig på bättre humör. 
Nu ska jag mysa med Fanny. Snart får ni lite bilder ifrån de senaste två veckorna :) 

Sittin in the car

Sitter i bilen påväg hem. usch. Vill tillbaka på en gång. Haha om jag ska vara ärlig så gråter jag hehehe.. Saknar redan alla så otroligt mycket. Matilda, Sofia, Amanda, Mimmi, Jouni, Ladie hästarna, katterna, marsvinen haha ja allt. Bästa två veckorna på hela sommarlovet! Vi ses snart igen <3 När jag kommer hem ska jag träffa Fanny på en gång och sen ska vi träffa flera andra. Kanske kan sluta gråta då och tänka på annat.... :/ haha låter som nån har dött eller nått, men jag har mått så sjukt bra under dom här veckorna. Vill tillbaka.


The last song

Har legat med mina två muppar och kollat på The last song. Snacka om att man grinar asså... Satt helt förstörd medan Fia satt & garva åt mig, haha. Vad har jag gjort idag? Chillat, chillat & chillat. Både Matilda och jag har våran vecka så vi har mest legat i soffan. Jag stack ut en tur på moppen ett tag & sen red jag en sväng med Fia. Ååå vad duktig stjärnan var idag! Riktigt mysig. Sen har vi varit och hälsat på lilla fölet också. Sötaste jag sätt! Imorgon åker jag hem.... Och nej, jag vill faktiskt inte hem. Jag vill vara kvar här. Fyfan vad jag trivs bra.


Jag mår bra, väldigt bra.

På torsdag åker jag hem härifrån. Vet inte vad jag känner inför det.. Både skönt & kul att komma hem och träffa alla igen efter tre veckor, men samtidigt jävligt sorgligt på nått sätt. Har varit här i två veckor nu och jag trivs verkligen så extremt bra här. Människorna, djuren, bara att gå runt och slappa och skratta. Fick världens finaste tröja av Matilda idag. Jag fyller år nu på fredag så hon gav sin present till mig idag. Kunde inte varit finare! Lätt favorittröjan nu. Tack bästa <3 Jag kommer nog sitta och gråta i bilen när jag åker hem, det känns som det haha. Även fast jag saknar alla där hemma så otroligt mycket! Men ååå vad jag kommer sakna alla här. Världens bästa! Ska sluta tänka på det nu & njuta av sista hel-dagen imorgon...


Saker ni inte visste om Veronica

- Hon äter glass hela tiden
- Ligger typ på en när man sover
- Helt galen på att köra moppe. 
- Sover som en jävla jude.
- Kan inte lägga upp bilder på sig själv , de måste vara helt perfekta. 
-  Hon sjunger som en gud , vilket ni lär veta.
- Hon håller på med sin mobil i stort sätt 24/7.
- Skiter typ på sig när hon kollar på skräckfilmer.
- Hon skrattar åt fett random saker.
Man kan alltid prata med henne.
- Hon är söt 
- Diggar att chilla at my place.
 
// Matilda Venäläinen
 

Matilda The King Is Here !

Hej alla Veronicas läsare. Matilda Venäläinen här. Vilket ni kanske läste i rubriken..
 
Eftersom att Veronia inte uppdaterar så bra så fixar jag det.Kan ju börja med att berätta lite vad vi har gjort idag. Jag vaknade tio och hon tolv. Hon sover som en jävla jude.När hon väl kom upp så solade vi ett litet tag tills det blev sjukt kallt. Veronica hänger i stallet typ 24/7 så det har hon gjort idag , SÅKLART. Vi har också kollat på tv och bara chillat. För några timmar sedan skulle vi ut och åka lite med våran fyrhjuling och moppe. Det gick ju bra till en början.. Tills min fyrhjuling dog och jag behövde putta och Veronica hämta hjälp. Vi har nyss suttit och kollat på film. The change up hette den , en helt sjuk film. En som jag kan rekomendera. Just nu sitter ju jag här och bloggar  medans Veronica ligger och latar i soffan. Antar att vi ska sova snart.
Godnatt sötiiiiisar !
Såhär känner jag och Veronica om varandra...
 



Fredagen den 13

Sitter i köket med Sofia & Matilda. Sofia fyller 18 år imorgon så hennes mamma & pappa har kommit för ett tag sen. Jag & Sofia har fotat i princip hela dagen och om ett tag ska jag ta in Stjarni och rida han lite.
Nu ska jag ge datorn till mitt ufo som också vill blogga lite :)  

Da mupps


12 Juli

 
Hejsan igen då! Har för ett tag sen kommit in från stallet. Jag & Sofia red ut på hästarna idag och det gick super bra. Sofia har gått och lagt sig så nu sitter jag & Matilda och chillar gaaalet i köket. 
Dagen har varit soft. Vaknade vid 12, käka frukost, hängde i stallet, jag & Matilda fotade, träffade Robin, Kim & Edvin osv osv. Inte gjort sådär jätte mycket som sagt, men fyfan vad skönt det är att bara ta det lugnt. 
Och jag blir bara mer och mer kär i Stjarni efter varje dag som går... åå! 

love

 

Goddag

Sitter med min fina vän & ett ufo och har det bra. Älska livet som lantis! Nu ska vi ta en glass & gå ut till hagen. Hur härligt?


silhouettes

 
 
 
 
 

Stjärnan

Det är tredje gången jag sitter på den hästen & fjärde gången jag rider en islänning. Ändå kändes det så extremt bra! Även fast jag hade lite problem med att känna vilken gångart han gick i så levererade han, som vanligt. 
Amanda är borta i tre dagar så under dessa dagar så är det jag som rider och tar hand om honom. Eftersom att jag inte känner han så bra ställde jag inte så höga krav på honom idag utan kände bara lite på honom. Som jag sa, så var han väldigt fin ändå. Världens finaste stjärna! 

Hänger på stan

Har varit i lilla stan här i Enköping. Nu sitter vi i bilen och väntar på Matildas päron som kom nu.. Haha. När vi kommer hem igen så ska jag & Sofia ut och rida. Eller vi får se om Amanda skulle rida Stjarni. Bloggar mer sen! Puss :)


+

Jag & Matilda sitter och kollar på Det ljuva havslivet haha. Innan så satt vi alla fyra och kollade på Älska mig igen, så stört sorlig film men den slutade rätt dåligt. Vad vi har gjort idag har jag ju redan berättat för er men vi har också nu lite senare fixat en design till mig. Eller Matilda (matildav.blogg.se) fixade den, heheh så tryck på f5 så ser ni. Taaack världens bästa! <3 
Imorgon får vi se vad vi hittar på! Nått gosigos gör vi iaf. :) 
 

4

 

Söndag, 8 Juli

 
Jaa ni, hej igen. Tänkte försöka blogga lite. Sitter i köket hos Venäläinen och har precis varit ute och kört moppe med Matilda. Vi vaknade typ vid 1 idag och så har vi mest varit i stallet hela dagen. Jag har ridit fina stjärnan och fick testa hoppa upp på Maniana också, men fyfan vad envis hon var haha. Red iaf ut först på Stjarni med en annan liten tjej och hennes ponny Maniana. Sen red jag ett tag på volten för att bara trava av han lite. 
Jag trvis så sjukt bra här och kommer komma hem senare än vad jag skulle. Är kvar här den här veckan och åker inte hem förens typ torsdagen efter det. Ni fattar inte hur bra jag mår. Skulle kunna stanna här mycket längre, men jag fyller ju år den 20 så då måste jag vara hemma. Fyfan vad jag skriver en massa skit! Nu ska jag hjälpa Matilda med kladdkakan. 

Äntligen

Äntligen, efter flera jävla månader funkar blogg.se appen. Jag sitter iaf i Fjärdhundra med Amanda & Sofia. Matilda kommer hem ikväll, wiii! Vi har mest varit ute i stallet idag. Gosigos! Jag kom hit igår och stannar till tidigast Torsdag. Innan jag kom hit så var jag i Norrland. Har varit där i 1 vecka nått sånt & umgåtts med farfar haha. Jag har inte varit hemma på flera veckor vilket är så himla skönt, fast jag saknar mina kompisar. Gay inlägg blev det nu, men det bjuder jag på. Bloggar senare! Nu vet ni iaf vart jag är :) FÖRESTEN SÅ HAR JAG BILJETT TILL JUSTINS KONCERT DEN 23 APRIL, kan inte beskriva känslan.


Hur fan ska jag någonsin kunna tacka er tre? Emelie, Moa & Fanny. Mina bästavänner. Det är ni som gör att jag går upp varje morgon. Ni som får mig att försöka och tänka framåt. Ni tre, ni har hjälpt mig så otroligt mycket med allt. Vi fyra, det är så det ska vara. Saknar då vi var med varandra dagar i sträck. Berättade allt för varandra & skrattade som aldrig förr. Jag hoppas den tiden kommer tillbaka. Ni är det bästa jag vet & jag kommer aldrig svika er. Vi fyra klarar allt tillsammans. Men det känns som att vi håller på att glida isär... och det är det sista jag vill. Jag klarar mig inte utan er tre! Vi ses när jag kommer hem, & glöm aldrig att ni är mitt allt. Jag gör allt för er, på riktigt. Jag saknar er så det gör ont & jag älskar er alla dagar, alla veckor, alla månader, alla år, livet ut. bästavänner ♥
 
 

RSS 2.0