Hejsan.

 
 
Hej, hallå, tja, tjenare, hejsan, tjofräs, hej igen. Hur mår ni? Jag mår alldeles utmärkt. Så jävla härligt med sommarlov! Vädret kunde varit lite bättre men jaja, jag ska inte klaga. Ska ju till Spanien dom två sista veckorna i Augusti så där får jag sol iaf! 
 
Sitter iaf i mitt rum och diggar till musik. Fanny kommer snart och sen ska vi ut och möta Angela. Vi ska se till öob och köpa grill och en massa skit och så ska vi grilla med massa andra trevligt folk! Mysigt, visst? Vi gjorde samma sak igår fast då var vi bara några tjejer som mös lite. Sen sov jag & Fanny hos Moa. Nej men nu får Fanny fan ta och komma! Vi ska vara 10 över i centrum. Nu fick jag ont i huvudet, hejdå & puss. 

/Emelie Flood

Hej veroonicas blogg, eller vad jag ska säga. Riktigt länge sen jag gjorde det här, & faan vad blogg.se är annorlunda. men aja!
Vad ska man skriva här liksom? vad jag har gjort idag, haha jaa ni... Vaknade hemma hos min pappa, eftersom jag har lite smått utegångsförbud. Sen drog jag till moa & var med henne & greta, riktigt roligt var de.. haha! Sen liftade vi med en mexicanare till ålstäket, det ni! Sen drog jag åt mitt hål & fick spontan skjuss hem. najjaaan!
Imorn blir det väl mysig dag hoppas vi på. Träffa min veroniiica älskling!
Fan va ointressant... haha! hejdåå
 

Hälsning till veronica här kör vi på också. Stort tack för alla gånger du fått upp mej på bannan igen. Vet inte hur jag hade klarat mej alltså. Kan inte skriva ett jävla inlägg för att visa hur bra du är. Jag älskar dig, det känns så ytligt att säga det på det här viset. Men det vet du redan. All kärlek till dig. En vän som dig bör verkligen alla ha.
Tack för att du finns, bästavän!


Blondie

Saknar verkligen mitt blonda hår! Men jag SKA bli blond igen... 
(det ser oranget ut på vissa ställen, men det är bara för att jag alltid överredigerade alla mina bilder på den tiden)
 
 

Miss you

Saknar min förra ponny så extremt mycket. Det var över 2 år sedan jag såg henne senast och jag skulle göra allt för att få tillbaka henne. Min - bara min - tjockis, jag hoppas du har det bra där du är nu. ♥ 

Midsommar 2012

Midsommar började med att familjen åkte till mormor. Har inte träffat henne sen i julas och man märker verkligen att hon börjar bli sämre, vilket är väldigt synd. Efter att ha varit där några timmar så åkte vi till morfar på landet. Eller nja, landet och landet... vårat landställe ligger i Täby haha. Men självaste tomten och huset är så landet man bara kan komma. Annars är det inte så mycket "land" haha. I vilket fall som helst så åkte vi dit! Där var morfar, moster hennes man Jens, kusinerna Thor & Theo + Annso, Matte, Tilda & Anton. Det är en familj som bor granne med oss ute på landet. 
Efter ett tag följde jag & Thor med hem till Anton och kollade när han spelade, skitkul haha. Dom spelade nått äckligt jävla spel, fast dom var mer rädda än mig. Mesar. Jag låg mest och gosade med gosihunden. 
Vid elva så gick jag, Anton och hans kompis Jonas ner till Rösjön där det var massa folk. Pallar inte ta upp allt vi gjorde men det var mysigt iaf. Lärde iaf känna jordens gosigaste kille Jonas. Så jag & han gick väl mest runt och snackade hela kvällen. Sen när alla hade dragit hem så la vi oss (jag och jonas) på våran studsmatta och låg där och snackade i flera timmar. Det var riktigt mysigt! 
 
 
 
 

Jag älskar er


Life is to short to fix all the pain that you've been cost me.

Okej, tänkte skriva värsta inlägget om typ allt, men nej jag pallar inte. Vi får se när jag skriver det.
Nu ska jag sova, och tänka över en massa jobbigt skit. puss på er mina fina ♥ 

Viljan att lyckas måste vara högre än rädslan att misslyckas

Sitter i min säng och filosoferar lite. Nej vad stört det där lät.. jag vet inte ens vad filosofera betyder, pinsamt. 
I vilket fall som helst så sitter jag i min säng, i mitt rum, som alla andra dagar. Nej den här dagen har faktiskt varit rätt bra förutom att jag har städat rätt mycket. Men efter allt städaskit så sminkade jag mig för första gången på 1 vecka typ. Kändes skönt att känna igen sig själv igen haha! Sen har jag tittat på en film med familjen, ätit glass & även kört bil!!! Tro det eller ej, men jag fick faktiskt köra en vända i min låtsas pappas bil. Han satt förstås bredvid, men fyfan vad kul det var! Jag ska lätt börja övningsköra när jag blir sexton. 
Juste, IMORGON ÄR DET JU FÖRFAN MIDSOMMAR! tjill 

Onsdag och Torsdag - Igår och Idag

Hanna & Fanny kom hit igårkväll. Vi gick ner och hyrde världens töntigaste skräckfilm och köpte massa gott. Sen satte vi oss ute och snackade om allt möjligt. När vi kom hem igen så kollade vi på filmen och hade det super mysigt. Vi var väl vakna till 4 tror jag, då bestämde vi oss för att flytta ut alla grejer till balkongen. Så vi gjorde det, och sen la vi oss där och sov. Det var faktiskt sjukt mysigt att sova där så det måste göras om! 
 
Idag så vaknade vi runt halv två tror jag. Då kokade vi pasta och satte oss sen och kollade på tv med min lillebror. Dom åkte hem för rätt länge sen och då har jag städat, städat & städat. Det såg förjävligt ut i mitt rum efter igår så det behövdes verkligen. Nu ska jag gå ut till familjen och kolla vad dom gör. IMORGON FÅR JAG GÅ UT IGEN! 
 

Bilder från i Fredags

Tror det var i Fredags iaf... 
 
 
 
 

Something new

(jag har inga bilder på den här datan, så ni får en fin bild på Robin) 
 
Åå vad underbart! Jag har fått nya blogg.se. Jag gillar det faktiskt, men det tar ett tag att lära sig. Allt är ju helt annorlunda! 
Jag har iaf varit på Robins nya dagis, haha. Han ska börja på ett nytt dagis så då var tydligen hela familjen tvungna att komma, så att fröknarna har koll osv. Vi var inte där alls länge.
Ikväll sover Hanna & Fanny här, mina brudar. Dom kommer väl runt åtta antar jag! Snart ska jag äta och sen ska jag lägga mig och kolla på Solsidan. Peace. 

Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota.

Jag är rädd för dig. Rädd för vad du ska gör nu. Alla gånger du har sårat mig, alla gånger känns som knivhugg i ryggen fast hundra gånger värre. Jag är rädd för att bli sårad igen. därför tar jag avstånd. Men det går inte mer. Jag saknar dig för mycket. Jag känner mig trasig när jag är med dig, trasig efter allt du gjort. Men utan dig så finns jag inte.
Och jag är hellre trasig med dig, än att inte finnas alls.

Lillen

Dog när jag såg den här bilden! Det här är min lillebror när han inte ens var ett år. Ååå han är så söt!
syster älskar dig ♥

Man är vackrast utan smink..

... fast nja, vet inte riktigt om jag kan hålla med. Haha!
Och ja, jag sitter fortfarande utråkad as hell i min sköna säng och lyssnar på Bieber. Det är typ det jag gjort hela dagen. Underhållt mig med Ana Gina show och lite annat. Snart ska jag sitta framför tvn och kolla fotboll, oherregud, hur fan kommer det gå? Jag kan inte ens kolla 5 minuter på fotboll, och nu ska jag sitta 90 minuter? Wish me good luck! Men det är ju trotts allt Sverige - Frankrike (tror jag?), så jag känner mig lite tvungen att kolla.

19 Juni

Jag tog bort förra inlägget, för det kändes bara så onödigt. Ska snart sätta mig ute och försöka sola en stund iaf. Jag ser att det blåser rätt mycket, men jag hoppas på att det funkar iaf.
Är det bara jag som får känslan av att sommarlovet bara drar iväg? Det är redan 19 Juni. Vi har haft sommarlov i 5 dagar, nästan en vecka. Får panik över att jag inte gjort något än! Det kanske bara är jag och mina random tankar haha.. Vi hörs, kramar!

18 Juni

Hejsan gott folk! Ligger i min säng och TJillar galet till Justins extremt bra musik, vilket jag gjort de senaste dagarna nu. Fanny och jag vaknade vid 13.30 nånting idag iaf. Vi gick upp och åt & sen gick vi ut ett tag! Gick till en lekpark som ligger precis här nedanför. Där lekte vi av oss lite. Bruden drog för ett tag sen, för hon skulle på sin träning.
Jag ska faktiskt ta och spela in en cover, vilket jag inte gjort på en evighet typ. Men jaaa, vi får se om den kommer upp eller inte! Ha en asbra kväll, så hörs vi senare. puss

Ligger och myser med min fiskmås

Fanny kom hit vid halv åtta typ och då gick vi ner och köpte massa gottigott. Sen hem igen och så har vi suttit vid datan, kollat Top Model Sverige, jag har snackat med min Borg och nu ligger jag och snackar med Tobbe och försöker vara social med Fanny. De är typ dödligt varmt i mitt rum så de går inte att sova. Och nu låter några jävla fåglar utanför mitt fönster också så nu blir de ännu jobbigare. Aja, skulle bara uppdatera er lite! Kram


Love you once love you still, always have always will

Går inte att förklara min kärlek till den här killen. Hela min värld kretsar runt han och det är han som får mig att tänka om, tänka rätt, se framåt och må bra. Han betyder världen för mig och jag är så stolt över han.
Du är det bästa jag vet, Justin Drew Bieber

Vad jag har gjort den senaste veckan...











Bilder från de senaste veckorna
Det var ett tag sen jag bloggade, men jag har haft fullt upp kan man säga! Har ju också fått sommarlov och har ju annat att göra då än att sitta här, men ska försöka ta tag i bloggen mer. Har iaf utegångsförbud i en vecka nu, vilket är jävligt segt. Jag måste vara hemma åtta varje dag i en vecka för att jag inte skött mig.
NU SKA NI FÅ LÄSA UNIVERSUMS LÄNGSTA INLÄGG! INGEN KOMMER PALLA HEHEH




Torsdags - I Torsdags, den 14 Juni, fick jag äntligen sommarlov. Min klänning som jag skulle ha kom aldrig, så jag fick låna en av Fanny.  Så skönt som jag trodde att det skulle kännas att få sommarlov, så kändes det inte. 9orna gick ju ut, vilket innebar att flera av mina vänner gick ut. Det blev många tårar kan jag säga och löste också en del med Oscar så nu är allt bra mellan oss igen. Efter skolavslutningen, som var väldigt sorlig, så åkte jag och Fanny och köpte jordgubbar, grädde, chips, popcorn, godis & läsk. Säg inte att vi är tjocka, hehe.. Vi gick iaf och satte oss på en brygga och hade det supermysigt. Snackade, sov och frös. Vi satt säkert där med filtar och allt i fyra timmar. Lite senare kom Hanna och joinade oss.
Vi gick sen hem och fixade oss lite, sen åkte vi till Grisslinge och träffade massa folk. Vi var säkert 20 pers. Kvällen blev rätt kaos, vad som hände vill jag inte gå in på, men så orolig som jag var den kvällen har jag ALDRIG varit förut. Kvällen slutade med att jag och Fanny träffade Oscar i centrum och vi satte oss och snackade. Vi kom hem runt 2 tror jag. Då somnade vi ett tag efter.
Fredags - Vaknade hos Fanny. Höll på att dö av värmeslag! Var sjukt varmt. Vi åkte iaf och åt lunch i hamnen! Sen mötte vi Moa & Greta och följde med dom till Gretas båt och satt där. Joel kom dit också. Sen fixade vi lite saker och åkte till donken och satte oss där. Dit kom Angela, Vendela & Emelie. Vi satt där säkert i 4 timmar, och jag var så jävla hypad. Vet inte vad de var med mig. Moa & Greta drog därifrån sen iaf och jag, Angela & Emelie åkte till Nacka och satte oss på donken där. Vi alla käkade och sen drog Angela & Vendela hem. Jag, Fanny & Emelie åkte tillbaka till Värmdö och letade folk men vi hittade inte en ända jävel. Helt öde. Så vi gick till Sjöliden och satte oss där och myste. Sen fick vi sitta och vänta på bussen i en eeevighet. Emelie åkte sen hem & jag & Fanny åkte hem till mig och sov.
Igår, lörsdags - Igår så vaknade vi hemma hos mig, jag & Fanny. Jag fick egentligen inte gå ut eftersom jag inte skött mig, men jag tjatade på dom och tillslut fick jag. Så Fanny åkte hem och fixade lite grejer medans jag åkte och träffade Emelie i centrum. Vi fixade också lite grejer och sen gick vi runt, ensamma och mobbade, hahah. Anna, Denise & Emma kom sen och senare kom också Fanny. Vi alla åkte till donken och satte oss där och sen kom också Quennie och Emma. Alla förutom jag, Emelie & Fanny åkte hem till Emma O, men vi andra åkte tillbaka till centrum och träffade Jesper, Sec & Isac. Vid åtta hämtade Tomas mig & Fanny och så skjutsade vi hem Fanny & sen åkte jag hem. Sen på kvällen gjorde jag inte så mycket!
(bilden är inte från idag)
Idag, söndag - Okej, idag vaknade jag 14.30, hehe. Mamma kom in och väckte mig! Sen har jag bara ätit lite och suttit här. Om ett tag kommer Fanny till mig och så sover hon över här! Blir väl nån jävla filmkväll eller shit. Ååå vill ut!!!! Aja, lite mindre än en vecka kvar sen kör jag!!! Då blir det ut igen, åå längtar.
Den som läser dehär inlägget får en klubba, asså seriöst, fyfan vad långt de blev. Såååårry!

Inlägg utan bild. tråkigt jag vet. jag är tråkig.

Asså jag är inte alls taggad på att blogga, faktiskt. Ska försöka börja uppdatera från mobilen mer men bloggen är inte den första man tänker på när man är ute. Men om ni vill se mer vad jag gör under dagarna så vet ni, veronicaburman @instagram.
Alla mina bilder ligger på mobilen och jag är för lat för att ladda över dom. Kan lägga in ett inlägg sen med massa bilder från dagen för jag är för lat för det nu. Men jag gör det när jag ska sova, vilket jag ska göra typ... nu. Är skittrött! Berättar mer vad jag gjort under dagen i nästa inlägg. Peace out

Torsdag

Torsdag idag och jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Men imorgon ska jag till skolan! Är tvungen för jag måste skicka in lite uppsatser och skit till lärare för annars blir jag underkänd och om jag blir det så blir det inte Spanien i sommar så ja, jag är tvungen att gå dit imorgon. Känns rätt onödigt när det ändå bara är helg direkt efter men jajaaa! Skitsamma. Behöver komma ut också. Har legat här inne i flera dagar och jag är rätt less på det.
Ligger som alla andra dagar & kollar på tv. Har ätit lite och väntar typ på.... bättre tider eller nått sånt shit. Vi hörs senare eller imorgon!


Lillebror

Utan dig skulle jag inte klara någonting. Jag finns alltid för dig och gör allt för att du ska må bra.
Älskar dig, lillebror ♥

Jag vet att jag är efter med att skriva dethär, men jag känner verkligen att jag måste skriva det.
Vila i frid Klara Lundgren. Lider med alla nära och kära & även Klara som troligen inte mådde så bra. Du har det bra nu, det hoppas vi alla ♥

Jag har försökt glömma dig, men jag har insett att det inte är någon mening att försöka mer. För det går inte.


Efter regn kommer solsken


Hej mina favoriter! Var ett tag sen jag bloggade nu. Jag ligger hemma med feber & jävligt ont i halsen + mensverk. Dessutom så bråkar jag med en utav min närmsta vän, så livet kunde varit bättre faktiskt.
Har iaf varit hemma från skolan idag + igår. Imorgon är alla lediga från skolan och jag kommer antagligen bara vara hemma också, eftersom jag fortfarande är sjuk. Får se om jag kan gå till skolan på torsdag eller om jag blir hemma då också.
-
Min helg har faktiskt varit bra. Fredagen tänker jag inte ta upp. Sov iaf hos Moa. Lördag var jag med min babe Moa! Hon och jag åkte till hennes mormor och hämtade pengar & sedan drog jag och hon och köpte hennes fiddy. Så jävla kul! Ååå älskar att åka den. Sov sen hemma hos Moa igen & på söndagen åkte jag iväg och red en häst & sen på kvällen blev jag sjuk och kollade på bb finalen.
Så hela helgen har jag sovit hos Moa kan man säga. My love ♥

Okej..

.. längre än såhär går det inte att hålla mig borta från bloggen. Jag börjar blogga igen! Men kommer göra det när jag själv känner för det. Så ja, välkomna tillbaka antar jag!

RSS 2.0