babes

Tja. Ska snart sova för jag försover mig alltid på Tisdagar så min bildlärare är inte så jätte glad på mig just nu. Dessutom är hon min granne, så jag måste skärpa mig! Pinsamt ju, hehe.
Ligger iaf och chattar med bästa Blendaaaaa! Hihihi.
Fanny, jag, Isabel & Cassia har varit och tränat. Det gick väl sådär... Blir ju så jävla yr och så, men jag får skylla mig själv.
Btw så har vi so prov på fredag och det är typ en hel bibel vi ska kunna & jag har inte ens öppnat boken eller lyssnat på genomgångerna. Faaaan! Kommer gå åt helvete och pappa kommer slå mig. Jaja, pussssss


Boyfriend - Justin Bieber

Alla har väl redan hört den, men lägger upp den iaf, ifall att liksom. Ifall ni inte hört den så är det verkligen ett måste! Extremt bra, som alltid.
Hahaha, den släpptes ju 6.00 imorse, så jag gick upp 5.30, väckte pappa och gjorde iordning alla koder och skit & sen klockan 6.00 så köpte jag den preciiis när den kommit ut. Hahaha, snacka om att pappa blev galen på mig när jag väckte han 5.30 när han egentligen skulle upp 7.30.. uuups.
Låter är iaf aaaasbra & jag har lyssnat på den i princip hela dagen sen klockan 6. Love you ♥

@ the buss hihihi

Sitter på bussen och diggar Justins nya singel. Så sjukt ubderbart aaaasbra! Gick upp 5.30 för att köpa den på iTunes såfort den kom ut. Bästa Justin!
Ni får ha en bra dag, för det ska jaaag ha! Puss


Brilliant!

JAG, HANNA OCH MEJA HAR VÄRLDENS BÄSTA PLAN! PUSS

kan inte vänta längre

(0.20 ryyysningar!)
Imorgon släpps den. Fyfan vad bra den kommer va! Hela Believe albumet kommer bli så jävla grymt och Boyfriend? Gaaaaah! Kommer lyssna på det albumet om och om igen. Så jävla stolt belieber är jag!

Sofia - Euphoria

Ååååh vad bra hon är! Tänk att jag & Olsson har träffat henne :OOO hihi. puss

3 svar

Love that you hate me!
Hatar ingen jag inte vet vem det är, så jag hatar dig inte gullet.
Vart är videon och sången du sjunger om att Hanna Olsson är din bästavän?
Den är privat så det är bara jag och Hanna som kan se den.
Vart hittade du den klänningen?
Nelly.

Hate that I love you

"If you can't love me now don't love me later when my later is much greater."

If you cant love me now don't love me later.

Tja kvinnor & mannar! Några bilder från de senaste dagarna. Ska försöka fota andra mer än bara mig själv också, heheh. Hej Ego girl!
Iaf, är inte på så jätte bra humör nu. Fast jag har faktiskt varit jävligt glad idag! Vädret fick mig på skitbra humör. Efter skolan så åkte jag och Fanny och köpte varsin hallon smoothie, sen satte vi oss vid vattnet. Det var supermysigt och man kände verkligen att det var vår. Hoppas bara vädret håller i sig nu!
Vi åkte sen hem och tog fram kameran och tog några bilder. Dom blev inte så jätte bra men någon kommer väl komma upp på bloggen antar jag. Sen lite senare tog vi bussen och luffade runt. Träffade folk & skrattade som vanligt. Tomas kom och hämtade mig sen så nu sitter jag hos mamma och är sur på henne för en grej.
Så dagen & kvällen med Fanny har varit bra, men resten har sugit. Nuuu ska jag inte skriva mer! Herre mina gudar vad långt. Imorgon kommer iaf Hanna och sover här & vi ska ha det cozy. puss!

Undrar ni hur det blev? ;)


Färga håret

Hej Veronicas läsare!
Jag Ska färga Veronicas hår nu. Vet typ inte hur man gör, heh.. Så vi får se hur resultatet blir!

Ha en bra kväll! /Fanny


Bad day man

Hej. Är på sjukt dåligt humör! Har varit med pappa och köpt hårfärg. Började bråka med personalen på Kicks, idioter. Aldrig att jag går in där igen! Det slutade med att jag skrek på dom och gick ut därifrån. Sen gick vi till nån frisör ist , där var dom bättre.
Sen nu bråkar jag med pappa. Hahahaha han är så sjukt omogen, töntig & patetisk. Hahah äckelpappa!
Så nu stängde han ner internet på datan bara för att han är sur på mig. Ja, ni hör.. Haha! Man börjar ju garva. Usch, så jävla sur på både Kickis och min familj och en annan.
Vet inte om jag bloggar så mycket mer ikväll! Fanny sover iaf här ikväll. Hon ska färga mitt hår, och sen kanske vi går ut eller nått. Imorgon är det fredag och skooola! Blä. Puss & hejdå!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Tja. Ska snart sova för att jag är så trött! Försov mig imorse så måste verkligen lägga mig i tid. Svårt att göra det bara när man har en iPhooone!
Dagen var inte så bra som jag hoppats. I skolan var jag på rätt bra humör & efter skolan var det meningen att jag & Fanny skulle träffa Filip men som vanligt blev inte det av pga en massa anledningar. Jag hade det iaf mysigt med min fina Fanny! Är så besviken på en person just nu så förlåt för att jag inte bloggat, men har inte haft lust. Ska skärpa mig! Promiiise babes. Kram!


Feels like I'm talking to myself

Tja! pallar inte blogga. Är på dåligt humör över en grej & då ja.. då blir det inte bra om jag bloggar helt enkelt. Vädret var ju bra iaf. Love. men puss! kanske bloggar senare.

Hej & hejdå

Har publicerat svaren från frågestunden men dom verkar inte ha kommit upp? Aja, fixar imorgon. Nu ska jag sova iaf! Har varit i skolan & haft No prov vilket gick åt helvete. Sen har jag varit i stallet och ridit pålle. Nån som vill ha ett inlägg om hur det gick? Annars pallar jag inte fixa.
Imorgon ska jag som sagt hem till Filip. Vad vi gör får vi se! Jag ska tvinga han att sätta på hans spel iaf så jag får visa hur grym jag är på att skjuta, haha.

Sen tycker jag också att vissa av er beter er rätt dåligt! Ni undrar en massa saker om mina ätstörningar osv, och jag är snäll & svarats på det mesta. Men sen finns det dom som skriver "du är inte alls smal" eller "du gör till dig på bild" osv. Äckel ungar. Hur fan tror ni det känns för mig som faktiskt har ätstörningar och som tycker att jag är tjock osv och verkligen tar åt mig, sen får höra "du är inte alls så smal" eller "du gör till dig på bild", "sluta ljug om att du har ätstörningar".
Ni som inte visste det så är inte ätstörning och anorexia samma sak. När man har ätstörningar så behöver man inte vara smal som en pinne. Anorexia ja, men inte ätstörningar. Det kommer sen!
Sen att jag gör till mig på bilder garvar jag ju typ bara åt. Det är ju faktiskt riktigt kul att ni helt seriöst tror att jag står och gör till mig "smalare", hahah lol på den.
Ni verkar ju tydligen göra det då?

Nej jag blir faktiskt riktigt trött på eran extremt dåliga respekt. Jag har en sjukdom. Jag tar åt mig så jävla lätt när det handlar om det här. Ni ska ha skuldkänslor, seriöst! Det kan vara NI som är orsaken till att jag kanske sen ligger inne på sjukhus och håller på att dö. Skärp er & väx upp för fan! Bara för att ni sitter bakom en dataskärm betyder det absolut inte att du ska sitta och kommentera en massa skit. Speciellt inte sånt som kan få MIG att bli ännu sjukare. Ni kanske tycker att jag berättar mycket om det här, men ni vet INGENTING. Ni vet verkligen ingenting om just min ätstörning. Så snälla, mogna lite! Så jävla trött på alla dumma kommentarer som jag dessutom tar åt mig av, vissa iaf, och som faktisk får mig att må sämre. Bara för att jag har en blogg och bloggar så betyder det inte att jag inte har känslor. Jag har känslor precis som vilken annan jävla människa som helst! Jag är också rätt öppen med saker. Jag är inte rädd för att berätta att jag har ätstörningar. Varför skulle jag vara det? Det är fler som har och har haft. Sen att jag inte berättar om just mig är en annan sak. Men jag är absolut inte rädd för att säga att jag har det. Förstår inte varför man ska gömma det? Det är bra för er att veta & dessutom är det min blogg. Jag måste få skriva av mig och skriva vad jag känner. Om du är så känslig att du inte tycker det är okej att jag berättar det här, då kan du klicka dig bort från min blogg på en gång. För det här är MIN BLOGG! Jag bestämmer vafan jag ska skriva. INTE DU!! Fattar du?!


Kalla händer & fötter

Tjao! Fråga inte ens om rubriken, haha. Jag är kall om mina händer och fötter och därför fick det bli rubriken.
Men iaf! Heeeeeej. Jag ska snart hoppa i säng och sova. Imorgon är det tisdag & då har jag NO prov som jag inte ens har pluggat på. Tjena omprov!

Annars idag har jag varit jävligt trött, som alla andra dagar. Måste bara säga det att guuud vad mycket enklare det är att gå upp på morgonen när man sover med en kompis. Så har det alltid varit och kommer alltid vara! Kände mig bara tvungen att säga det.
Dagen rullade på iaf. Var hos kuratorn vilket var aaaasskönt! Eller ja, senast jag va hos henne va ju som vanligt förra veckan men har hänt en del sen dess så det var skönt att snacka.
Efter skolan så åkte jag & Fanny hem och kollade på Bigbrother som vi hade missat. Sen drog Fanny & jag somnade i soffan. Hihi.
Resten av kvällen har jag bara försökt att plugga & hjälpt Felicia med balklänning. Hon kommer vara sååå fin! Jag har även kommit på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, yeey!

Imorgon ska jag till stallet & på Onsdag ska jag hem till Filiiip! Så jaaa, så ser mina Närmsta dagar ut. Jävlar vad långt det här blev. Kyss!


Svar på frågestund

Blev inte så lång frågestund, men jag känner att jag vill svara på frågorna nu!

Från Cajsa Lunell
Älskar du mig?
Klart jag gör! 
Skulle du vilja träffas mer utanför skolan?
Verkligen. Vi får träffas nån helg tycker jaaag! 
Vem tycker du är snyggast på Värmdö?
Har inte sätt alla på Värmdö, men några som är snygga är ju typ 95orna Marcus, Jens.. osv.
Felix B eller Jorge vem är snällast och sötast?
Asså vad svårt, jag vet inte! Men Jorge tror jag. 
Vem är din absolut närmsta vän?
Fanny.
Vem brukar du prata mest med killproblem med?
Asså pratar väl med mina närmaste om det, men dig pratar jag oftast med tror jag. Hihi!
Varför är du så fucking fin älskling?
Duuu är fin hjätat! ♥
Puss loveu
Love you too! 

Från Felicia Fahlström
Hur har du blivit så jävla bra på att sjunga? Har du gått på sånglektioner eller nått sånt? ♥
Jag vet faktiskt inte. Jag har ju gått på sånglektioner & gör, men det har ingenting med min röst och göra.
Den har jag bara fått naturligt liksom, haha. Du är så gullig! puss ♥ 

Från Elin
Slösar du pengar på onödiga saker ganska ofta?
Haha jo det gör jag väl!
Tycker du om din skola eller skulle du vilja byta?
Gillar den ibland och ibland inte. Saknar Björknäs lite! Men pallar inte byta tillbaka.
Vilka betyder mest, familjen eller vänner?
Jag kan inte svara på den frågan. 

Från anonym
Videoblogg?
Ja, vad är det med en videoblogg?
Vad använder du för produkter till kroppen?
Till hela kroppen använder jag en bodylotion eller nu hur det stavas, haha.
Vad har du för raklödder?
Använder inte raklödder. Kör på tvål när jag rakar benen och sånt.
Vad heter du på instagram?
veronicaburman
Varför är du så snygg?
Vad gullig du är! 

Från Hanna
Favoritblogg?
justindrewbieber.blogg.se
Skulle du vilja flytta till usa?
OM jag vill! Vill flytta på en gång.
Favorit film?
Never say never
Och sista frågan:
Hur kan du vara så snygg?
Haha, många som undrar det! Men tack tack tack. 
Kram!
Kram :) 

Från Mica
Favoritland?
USA & Spanien
Bli mobbad eller mobba någon annan?
Bli mobbad. 
Favoritaffär?
Jag vet faktiskt inte. 
Vad tycker du om mig?
Känner inte men verkar jätte gullig & snäll! :) 

Från Matilda
När kommer nya covers upp?
Jag vet inte. När jag kommer på någon låt jag vill spela in antagligen! 
Skulle du kunna sjunga Kent - Utan dina andetag?
Kan jag kanske göra någon gång! 
Hur kan du vara så jävla perfekt?
Ska du säga! :o 
Du vet att du är en bra vän va?
Du är bäst Matilda! ♥
Pöss på dig! ♥
Puuuusss 

Från Blenda
Favoritlåååt?
Jag vet inte! Finns många bra.
Är du glad över att du bytte till Ösby?
Halvt.
Favorit plagg?
Varför frågar du så svåra frågor fööör?
Gillar du miiig?
Nej jag äääälskar dig! 
Vem står du närmast just nu av Fanny och Hanna O?
Fanny. Men jag gillar dom båda lika mycket!
Hur många läsare har du per dag?
Just nu är det inte så mycket eftersom att bloggen inte är så bra. Men över 100 brukar det vara iaf. 
TJENA KONSTIGA FRÅGOR!
Puss
DU ÄR KONSTIG BLENDA!
Pussar

Från Ella
Favoritlåt?
Redan svarat på.
Favoritdjur?
Häst.
Vad tycker du är lättast, att sjunga höga eller låga toner?
Beror ju på hur högt och lågt det är, men oftast lågt. 
Vad är viktigast med en pojkvän, utseéndet eller personligheten?
Personligheten. 
Om du var tvungen att välja, data eller mobil?
Min älskade iPhooone. Där har jag ju internet, musik, facebook, sms, ringa, ja allt... Så lätt mobilen!

Från Sarah
Varför är du inte med Hanna Olsson längre? Eller är det bara jag som är lite efter? :p Tack för en sjukt bra blogg och en sjukt fin tjej!
Haha, senast jag var med Hanna var i fredags, så att jag inte är med henne längre stämmer inte. Jag är fortfarande med min bestiii! ♥ 

Från Anonym
Tycker du midjeshorts är snyggt?
Kan vara snyggt på vissa! 
Några grejer du hissar
- Det ska bli 18 grader på torsdag
- Mina vänner
- Det går bättre med sången
- Kanske ska bli medryttare på en ponniii! hihi 
Några grejer du dissar
- Hur jag mår just nu
- Alla rykten
- Att jag inte lär mig någonting på ridlektionerna
- Alla falska personer
- Att det snöade idag
- När man har brist på låtar
Favorit affär klädmärke?
No idea. Har inte direkt favorit! Köper det som är snyggt. 

Från Petra Dahlgren
Viker eller knögglar du toalettpappret?
Typsik Petra fråga, haha! Men jag knögglar. 
Vad tycker du om Nellie Berntsson?
Hon verkar vara en härlig tjej som har utvecklats mycket i ridningen nu på sistonde. Hon är ändå bara 11-12 år, och jag tror många glömmer det. Hon verkar vara mogen för sin ålder! Som sagt, jätte gullig tjej. Vill inte dissa henne på nått sätt eftersom jag inte känner henne. 
Vem av alla personer du känner ser du mest upp till?
Felicia Häggstrand, mitt hjärtaa! Hon är alltid på bra humör, bjuder på sig själv, låter sig inte behandlas som skit & så är hon världens underbaraste & bästa. 
Favoriträtt?
Ingen aning faktiskt.
Hur mår du just nu?
Just i den här stunden mår jag väl okej. Lite trött & så, men annars bra. Men över det hela så nej, inte bra.
Visst måste vi ses nån dag?
Det måste vi verkligen tycker jag! Jag saknar dig. Kanske i helgen? ♥
Hur mycket äter du per dag? :/
För lite iaf.... 
Den bästa covern du har gjort enligt dig?
Gillar inte direkt någon, och tycker inte att någon direkt bevisar hur jag egentligen låter. Men How to love tror jag! 
Äckligaste och godaste grönsaken?
Äckligaste är typ stora tomater! Den godaste är paprika eller gurka (y)
PUSS
PUSS finis! 

Från Emina
Hur kan du vara så fin? :(
Åh, gullis! Taaaack :D
Är du nöjd med ditt utseende? Det borde du vara!
Nej, inte alls faktiskt. Man ska acceptera hur man ser ut & alla är fina på sitt sätt, så ni ska inte känna er fula överhuvudtaget. Men jag... jag är ett undantag känner jag, haha. Mitt självförtroende är på minus flera miljarder. 
Hur lång är du?
Mätte mig förra veckan och då var jag 167 cm tror jag.
Det absolut roligaste du vet?
Fredag eller Lördag kväll ute med mina fina vänner! Då mår jag bra (y)
Favorit låtar, artister (förutom justin bieber) färg, ämne i skolan, affär?
Favorit låt just nu är typ Euphoria & artist förutom Justin är Loreen. Favorit färg på kläder är svart, vitt, bege, marinblått men annars gillar jag väl dom mesta färgerna. Jag gillar inget ämne i skolan, fast hemkunskap är rätt okej! Jag har ingen favorit affär. 

Från Felicia Häggstrand
Kommer du fortfarande träffa mig efter jag har gått ut 9an? om du inte gör det blir jag sur
Nej, aldrig att jag kommer träffa dig då. MEN JO SÅKLART! Kommer tvinga dig att träffa lilla mig hela tiden.
Vad tror du det unika med din röst är?
Oj vad svårt! Men jag har typ nån speciell ton. Det säger många iaf! Så jag antar att det är det. Den låter inte som alla andra!
Vem har du fått din humor av, mamma eller pappa?
Skrattar med båda men pappa. Vi har typ samma humor på pricken, hahaha.
Favorit ämne i skolan?
Eftersom att jag inte är bra på nått ämne i skolan, hehe, så gillar jag inget. Men ja, det är väl typ hemkunskap! Det är chill. 
jag vet inte vad jag ska fråga, vet typ det mesta om dig! looooove you, pusss <3
Ja det gör du, hihi. Älskar dig också ferreee! puuusssss ♥

Från Hanna Olsson
En kula glass/två kulor glass?
En 
Vad har du för uppfattning om den nya prinsessan som kom till jorden för ett litet tag sen?
Det ända jag har att säga om den ungen är att jag inte bryr mig ett skit om den för att det föds miljontals ungar varenda dag, men ingen jävel bryr sig. Men just när det är den nya prinsessan så är det så jävla hödtidligt! haha, patetiskt. Men ja, hon är väl söt! Gulligt att hon är döpt efter en chipspåse också.. 
Om jag säger FUCK vad säger du då?
AINA
Hur kan det komma sig att den finaste människan på jorden (alltså du) kan vara missnöjd med sig?
Du är sweeeet! Men jag vet faktiskt inte. Kanske för att jag inte är världens finaste människa? 
Tror du att det var ödet som fick oss att bli vänner?
hahahah nej! hahaha, vi blev vänner efter ett bråk... men ja, det cozy att vi har varit så nära vänner i typ mer än hälften av våra liv. Hihihi!
Vad tycker du om att jag har planer för att åka till dit land i sommar?
Jag tycker det låter som ett par superbra planer. Vi kör på det tycker jag! Har redan snackat med morfar ;) 
Hur skulle du reagera om jag red sönder alla dina Justin Bieber affisher?
Slå dig.
Kan inte du göra en cover på vår låt (Bästisar)?
Hahahah då måste ju du vara med! ;) 
Jag kommenterar igen om jag kommer på nått mer!
Men Veronica, glöm aldrig att du är perfekt som du är, du kan inte bli bättre! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Föralltid HOV!
Du är gullig bestiii! Love you HOV bästis ♥ 

Från Hanna
Har du nån ätstörning eller har du haft?
Har både haft & har nu. 
Hur gick det med fästing bettet?
Det går bra! (y)
Tycker du om ditt utseende?
Nej. 
Ska du söka till x factor?
I år är det ju försent nu. Nästa år vet jag inte!
Går du på nån sport?
Ridning.
Yngsta kompisen?
Hon är 99a och heter BLENDA! Bebiiis, haha ♥
Äldsta kompisen?
Dom äldsta vännerna jag verkligen känner är 95or. Alltså 17.

Från Paulina
Favoritaffär?
VET INTE VET INTE VET INTE. lol.
Hur många gånger har du färgat ditt hår?
Började färga när jag var runt 9, 10. Så jag har tappat räkningen!
Favorit godis?
Surt, hihi.
Din största rädsla?
Typ att jag ska bli så illa att jag behöver åka in på sjukhus & typ dör.
Vilka bloggar läser du?
Mina vänners & justindrewbieber mest 

Från Matilda Ahlberg
Hur många olika sporter har du gått på?
Tappat räkningen.
Dömmer du folk efter ålder och beteende?
Dömmer & dömmer.. det låter som att jag hatar vissa om dom är på ett visst sätt, haha.
Men jag har svårt att vara vän med en omogen person & oftast är ju det yngre, så ja. Men ja, det finns ju äldre som också är väldigt omogna + yngre som är väldigt mogna. Så det beror ju helt på hur personen är!
Men normalt sätt, så skulle ju inte jag kunna gå & bli bästavän med en som går i 5an typ, det skulle ju bli jätte konsitgt. 
Du skriver att du är sjuk & mår dåligt. Vad har hänt?
Jag vill inte ta upp allt för mycket mer än det som är "officielt", men jag har ätstörningar & äter ingenting.
Sen är det massa andra grejer som hänt! 
Glass/godis?
Spara/slösa? - kan inte välja bara en, haha. Jag slösar mycket & skulle behöva spara mer, hehehe. 
blogg/facebook?
btw: älskar din blogg! ♥
Tack gumman! :)

Från Anonym
Vad har du för sjukdom?
Som sagt, vill inte berätta för mycket. Det som dom flesta vet & det ända jag berättar är att jag har ätstörningar vilket innebär att man inte äter någonting och får ångest såfort man äter. Man tror man blir tjock osv!
Men sen finns det massa som handlar om det här som bara mina närmsta vet som inte bloggen får veta. 
Är du kär just nu? Isf vem? ;)
Haha, inte riktigt kär. Men jag gillar en person, ja. Vem det är kan nog vissa lista ut! 
Skulle du kunna vara tillsammans med en 99a?
Åldern är bara en siffra, visst. Men jag har svårt att se mig själv med en 99a! 
Favorit färg?
Redan svarat på. 
Hur många kändisar har du träffat? Vilka?
Håller inte reda på alla, men några är typ Markolioo, Agens, Sanna Nilssen, André Zuniga som jag förövrigt saknar förjävla mycket, Moa Lignell, Robin Stjernberg och hela idolgänget, Martin Timell, Dimitri, Ola, han Amigo snubben osv osv osv. 
Vad är du mest nöjd med dig själv?
Känner många som tar droger men jag själv har alltid sagt emot & aldrig testat eller nått. Sjuuukt stolt, haha! Kommer aldrig testa heller. Så jävla patetiskt bara! :) 
Vad är du missnöjd med dig själv?
Pallar inte ta upp allt, haha.
Älskar din blogg lägg aldrig ner + älskar ditt utseende!!!!
Tack sötis! :)  

Från Maja Kapanen
Favorit mat?
Ingen aning
Favorit artist?
Justin Bieber
Favorit plagg?
Vet inte
Favorit "kläd" affär?
Gillar många. 
Närmaste kompisarna?
Asså några som jag vet jag kan berätta allt för är Hanna O, Hanna S, Fanny, Felicia, Cajsa & Emelie F. 
Har du haft ett seriöst förhållande? Isf med vem?
Hahha, nej det kan jag inte säga att jag har haft!

Anonyma frågor
Vad tycker du man ska göra om man blir retad i skolan?
Ta kontakt med en vuxen typ & spöa dom idioterna. 
Bh storlek?
Varierar.
Högsta statestik?
600 typ, hehe. 
Hur sköter du ditt hår?
PÅ det sätt man inte ska sköta det. Jag har inget värmeskydd eller nånting! Mitt hår är sjuuukt slitet.
Favorit produkter till hår & kropp?
Hhaa, vet inte :) En kräm till kroppen är Justin Bieber - Someday! Den är gryyym (y)




GLÖM INTE!

Glöm inte frågestunden!!!!!! Svarar ikväll. Pallar inte vänta längre, ehehehe! Men ni måste fråga här http://veronicaburman.blogg.se/2012/march/fragestund.html#comment

Todays moments are tomorrows memories

Tja baaaabes! Många bilder på mig, jo jag vet.
Har haft gäster idag iaf & Fanny var här. Eller ja, hon är här. Vi ska snart titta på Big Brother iaf! Var en evighet sen jag kolla på det. Men Fanny sover här inatt! Imorgon är det skola och vi har Engelska prov & jag har inte pluggat! Bra Veronica. Sen har vi prov på tisdag & onsdag också, och jag har inte pluggat på det heller.
Aja, skolan går fan heller först! Men puuuss, nu börjar BB.

Länkbyte

Länkbyte med en sjukt söt tjej! Hon har även gjort min design. Men aa, as fin tjej verkligen! Hennes blogg är bra & jag tycker verkligen ni borde kolla den. 
→ http://julialindman.blogg.se/


minicover

Kanske kommer en liten minicover sen, vi får se ;)

How can I move on when I'm still in love with you?


Jag skulle kunna skriva en bibel om oss. Allt som hänt, allt vi sagt, allt vi gjort. Men ist skriver jag bara, jag saknar dig.
Du är killen jag tänker på innan jag somnar & du är killen jag tänker på när jag vaknar sen igen.

Avslutnings klänning

Får paniiik! Jag måste shoppa snart snart snart snart. Är jätte sugen på det!! Har också redan nu börjat kolla på avslutnings klänning! Vill ha nån söt men enkel & den ska vara vit har jag bestämt. Men jag har bara hittat den här än så länge. Har ni något tips på en fin klänning? :)


Medans jag bläddrade runt blev jag lite kär i lite andra kläder också! Geeee mig ♥



Tack för hjälpen fina ni!

http://sarahk.devote.se/
http://alwaystry.blogg.se/
http://mikaelalinneahollgren.blogg.se/
http://stallss.blogg.se/
http://cajsalunell.blogg.se/
http://bbyhannaa.blogg.se/
http://ofeliia.blogg.se/

Frågestund

Vi kör på frågestund tycker jag! Avslutar den när jag fått tillräckligt mycket frågor & svarar som vanligt på allt så bra som jag bara kan. Ingen fråga är dum!

Lördagen den sjuttonde

Hej. Under dagen har jag varit vid Idas grav med familjen. La en ros, ett litet hjärta som jag hade skrivit på & tände ett ljus. Usch vad jag grät! Sov gott fina lilla hjärtat. Du glöms aldrig någonsin bort. ♥
Ska inte göra något mer idag. Jag orkar inte och är inte på så bra humör. Den ända jag vill träffa är Fanny men hon kan inte. Så jag kommer vara tråkig och sitta hemma! Skönt ändå. Just nu iaf.

Nu ska jag dejta kudden

Nu går jag och lägger mig. Extremt trött är jag! Berättar för er vad jag ska göra imorgon, imorgon. Puss ♥

fuck aina.

Tja babes! Hanna har varit här med drog för några timmar sen för just nu har vi gäster hemma. Men jag sitter inne på mitt rum & deppar typ! Mina föräldrar såg att jag inte mådde bra & inte var på humör för att umgås så dom tyckte att jag inte behövde vara social. Sköönt! Mår inte alls bra just nu. Är så rädd för vart allt det här ska sluta! Det börjar bli allvarligt & får höra mer och mer att det kan sluta väldigt illa om jag inte gör någonting just nu... Men det går inte.
Jaja, ska inte skriva av mig allt för mycket till er för det finns ju vissa här som läser som tydligen inte alls tycker att jag har den här sjukdommen osv osv osv. Stackarna som tror dom vet allt! Tycker synd om er. Fråga läkare, kurator, skolsköterska, vänner & familj så ska vi se om ni har ändrat er åsikt sen! Blir så sur på såna som alltid ska tro nått annat. Så jaaaa, puss!

Vi kör

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Veronica Sara Burman
2. Korrekt ålder? - Snart 14.
3. Längd? - 167 tror jag
4. Vikt? - Mina föräldrar har gömt vågen, så vet inte.
5. Smeknamn? - Veronica.
6. Vart bor du? - Värmdö & Nacka.
7. Vad gör du på fritiden? - Är med kåååmpisar, sjunger & rider.
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Svårt, men typ normallång, brunt hår, skinnjacka.. jag vet inte, haha.
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - ....
10. Vad är du mest nöjd med? - ...
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Snäll, pratar mycket, flummig, tänker mycket, sen vet jag inte. haha åååh svårt! 
12. Vad vill du jobba som äldre? - Ingen aning.
13. Hårfärg? - Brunett
14. Ögonfärg? - Blå/Grå/Gröna
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Finns inget jag kommer på just nu. 
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? -  Nej.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Alldeles för mycket!
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - conceler, ögonbrynen & foundation.
19. Någon vana? - Tror inte det. 
20. Lyckotal? - har inget 
21. Vad heter din bästa vän? - Fanny, Olsson, Schröder, Felicia.
22. Hur många nära vänner har du? - Dom jag verkligen litar på är Fanny, Olsson, Schröder, Felicia, Linnea, Yanelle, Cajsa & Emelie F.
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - haha, nej det gör jag inte?
24. Vet många personer vem du är? - Ingen aning.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Det vet jag inte.
26. När var du senast med någon kompis? - Några timmar sen.
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nope
28. Vem sov du senast hos? - Fanny 
29. Vem sov senast hos dig? - Fanny

 

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Jo men det vill jag.
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre.
32. Är du kär? - Ja, jag är väl det..
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Om han säger sanningen, så ja. 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Snart.
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? -
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Insidan är viktigast, men ja, jag tänker på utseendet som dom flesta andra killar & tjejer också gör.
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Självklart gör jag det!
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej.
39. I din klass? - Aldrig! Skulle bli jätte konstigt.

 

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - kackerlackor, värsta som finns.
63. Har du någon allergi? - Nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Jag vet inte? Typ senaste smset eller nått sånt.
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Ögonen

 

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Jag gillar att höra båda!!! hihihhi
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Beror ju alltid på vilket humör man är på.
68. Vad kommer först, killen eller din bästavän? - Just nu, friendsen
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - frågetecken? 

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Icke oskuld 13-
75. Vänskap eller förhållande? - Vänskap tror jag.
76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - fulaste får det väl bli.
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder.
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Yes man.
81. Isåfall vem då? - Många, men Selena Gomez lääätt!
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Göra alla killsaker & vara såååå snäll mot alla tjejer! 
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Tvek på den asså. 10 tusen? Vet inte om det är värt det.. haha!
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Utan tvekan. Allt för mina bästa!
85. Kunna sova ute på vintern? - Jag skulle ju aldrig göra det frivilligt, men ifall jag var tvungen så ja.
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Jag vill!!!! Usa eller Spanien.

87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - skulle jag nog. fast jag vill inte.

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej.
89. Vad klär du dig i oftast? - Olika. 
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Inte alltid, haha.
91. Klär du dig dyrt? - Nejdå, här är vi snåååla. 
92. Vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - Vanligt tror jag.

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - yes 
94. Haft sex? - no
95. Fått en kram av en helt okänd? - det tror jag inte
96. Ringt någon? - Ja.
97. Blivit uppringd? - Ja.
98. Funnit kärleken? - nejnej
99. Kollat på google? - yes

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - Har gjort annat i mellan, så typ 1 timme?


tja
























@ idrotten

Tjabba! Alla 7or har idrott just nu men jag råkade ta med ett örngott ist för en tröja, hehehhhehehe. Så jag sitter och tittar på mesans dom andra spelar basket! Sen har vi lunch och sen sysköjd, sen slutar vi!! Då ska jag träffa Hanna, min nöt. Ikväll får vi gäster också! Så ja, så ser väl min fredag ut antar jag. Vill ut ikväll, men aa... :( pusS


-

Sometimes, when I say "I'm okey" I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say, "I know you're not."



Svar på kommentarer

jag vill inte vara taskig men du har varit skit smal! jag kollade på din gamla blogg och du var jätte smal då! det är bra at du har gåt upp lite! det syns inte mycket och ditt utseende dödar! älskar din blogg!
Svar: Tack sötis! Tyvärr är jag själv inte nöjd & det är en sjukdom som spökar med mig. Men tack så jätte mycket fina du! Kram

Vad hände/hur gick det med fästingbettet? o.O
Svar: Det går bra :)

Kan inte du göra en cover på Jag gråter ba i regnet? Jag vet att du redan har lagt upp en men den e så kort! Älskar din blogg! <3
Svar: Skulle gärna vilja. Problemet är bara att jag inte har nått instrumental! Finns inte på youtube eller nått. 

Hur bra känner du andré? :D <3
Din blogg är den bästa <3

Svar: Har ju inte träffat han på ett tag nu :/ Men jag saknar han!
Tack sötis.

Vad tycker ni?

Skulle verkligen vilja ha den här hårfärgen! Så extremt snygg. Nu är jag ju brunett, men vill bli ljusare nu när det börjar bli ljusare ute. Men vad tycker ni, ska jag ha brunt som jag har nu, färgen som hon på bilden har, bara blont eller har ni någon annan färg ni tror jag skulle passa i? ALLA SOM KOMMENTERAR FÅR LÄNK!

Bilder från de senaste dagarna


Lär dig livets stora gåta, älska glömma & förlåta

Tjaaaaa! Torsdag idag & efter skolan träffade jag min fina Yanelle. Vi åkte till Nacka. Kollade i affärer, tog en Chai Latte & snackade. Ett tag sen jag träffade henne, så det var verkligen mysigt. Du är så fin! ♥
Imorgon ska jag träffa Hanna. Hon kommer till mig så ska vi mysa & snacka. Har inte träffat henne på länge & har därför mycket att snacka om med henne. Sen kommer också Fanny hem imorgon natt, wehoo!
Så på lördag ska jag tvinga henne att träffa mig. Annars kommer jag behöva plugga i helgen!
Både på måndag, tisdag & onsdag har vi prov & jag har inte börjat plugga än och kan inte ett piss. Så dags att sätta igång nu känner jag! Hoppas eran dag varit bra. Skulle verkligen uppskatta ifall jag fick lite mer kommentarer, hihihi. puss mina fina! ♥

Visste ni att...?

♥ På min spotify lista ser man verkligen hur jag mår, haha. Ifall jag är deppig en period så lägger jag bara till en      massa lugna, deppiga låtar typ. Sen om jag är glad & på skitbra hurmör, då lägger jag till massa glada låtar        typ, haha. Så jag kan verkligen kolla igenom min spotify lista och veta hur jag har mått!
♥ Jag älskar att lära känna nya människor! Det bästa som finns.
♥ Jag har alltid extreeeeemt kalla händer & fötter. Kanske har berättat det förut? Jaja, dom är iaf extremt kalla.
♥ Jag hatar ordet fötter. Tycker det låter as äckligt!
♥ Jag är jätte avundsjuk på alla ser ut som typ modeller fast dom inte har smink eller nått. Blir sååå avundsjuk!
♥ Min närmaste släkting är min farmor. Hon är bäst i hela världen & jag vet inte hur jag kommer klara mig när        hon går bort.. Usch, vill inte ens tänka på det, börjar gråta redan nu. Bästa farmor, du måste bli frisk ♥
♥ Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar dryga människor. Det är det värsta som finns typ. Vill bara      ge dom en highfive, i ansiktet.... med en stol.
♥ Jag har jätte svårt att tycka synd om mig själv & ställer sjukt höga krav på mig själv hela tiden. Ifall jag inte        uppnår mina krav så blir jag skitsur på mig själv & typ slår mig själv. Haha psyk
♥ Mitt hår är kaos. Det är sjukt slitet, ful hårfärg, ful frisyr.. blääää! Hatar mitt hår just nu. Så har typ bara              uppsatt, hehe.
♥ Jag har alltid undrat varför det är jätte många som rappar på svenska som är typ skåningar, t.ex Timbuktu..

Påväg hem från Kulturama

Sitter i bilen påväg hem från Kulturama, min sånglektion. Det gick bra & Guddan är så söt, haha! Bästa!!


Det finaste jag har


Gästblogg men säg inget :')

Moa Emilsson här, verri berry vet inte att jag skriver nu heheh.. Hon är skitsöt :') hon sitter och sjunger :D Söööt! Men men vi har egentligen spanska fast vi är busiga.. Men men skit i det bjuder på bilden ! ;)
-
HAHAHA, gullig Moa! Hon skrev det hör igår men publicera det aldrig, så nu gör jag det åt henne. Puss! / Veronica


if love isn't a game , why are there so many players?

-
Skolan rullade på & det gick bra allt, haha. Pallar inte berätta en lång bibel om min skoldag för det är ändå ingen som bryr sig. Det gick bra iaf, såklart! :) En vanlig skoldag.
Efter skolan så åkte jag & Linnea till Nacka. Där tog vi en chai latte & bara pratade. Kommer verkligen sakna henne & alla andra 9or när dom går ut i sommar. Kommer bli så tomt! Buhu, vill inte, haha.
Jag hade det mysigt iaf med min fina vän. När jag kom hem så mådde jag jätte illa, hade ont i magen & ja, kände mig hängig. Troligen för att jag inte äter, sa mina päron. Har fotat lite, lyssnat på musik, pluggat matte & tagit det lugnt. Slutade med att jag grät vid middagen idag för att jag inte ville äta upp potatisen, haha :( Ångest verkligen. Blääääää!!!!! Nej nu ska jag sluta klaga. Snart blir det bigbrother iaf & måste också bara hissa vädret. Underbart!

Länkisbyte med fina Meja

http://www.meja.blogg.se

Länkbyte med en extremt fin & underbar tjej! Har aldrig träffat men vill så gärna lära känna bättre. Det lilla jag har snackat med henne, så är hon verkligen azum. Supersnäll, supersöt, supersnygg & superazum! 
Hon är 98a som jag & har perfekta utseendet. Hon går typ i Myrsjö tror jag? Jag vet inte, hehe. 
Men som sagt, i sin blogg skriver hon om sitt liv & vardag liksom. Jättebra blogg som jag läser dagligen! 
Pussis Mejiis! :) ♥


Godmorgon

Godmorgon mina vänner! Ligger och tittar på tv just nu men ska snart börja göra iordning mig. Månad idag! Buhu. Så sjukt tråkig dag i skolan och på Onsdag till fredag kommer Fanny inte vara i skolan pga en grej! Naaa hon lämnar mig :/ jävlar, nu måste jag fixa mig!!!!


Hola mi córazon

Vadå bra på spanskaaaa? Haha! Iaf, hejsan & hallå! Bloggar från min bebis nu (iphonen), satt ni vet. Måste typ sova för annars kommer jag inte palla med skolan imorgon. Men jag tänkte vara snäll & blogga lite åt er.
Under helgen har jag typ bara varit med familjen för en massa skäl. Har ändå varit skönt att bara gå runt osminkad i mjukisar & en stor tröja hela helgen förutom i fredags då.
Bara jag som hissar vädret idag??? Jag menar gooood vad fint! Verkligen vår känslor. Komsi sommar!
Nu ska jag tagga ner & sova. Puss puss!


No matter what I say I'm not over you


Mina vänner ♥

Så jävla glad att jag har mina fina vänner! Utan dom skulle det aldrig gå. Åååh vad jag gillar er alla ♥
image description
image description
Har tuuusen fina vänner & alla vet vilka dom är! Men jag älskar er & vill bara säga tack för att ni finns ♥

Länkbyten

http://www.cajsalunell.blogg.se
Min älskling som är finast av alla! Älskar henne sjukt mycket & hon är aaaas fin verkligen. Hjälper mig med mycket & aa, är verkligen as vacker. Snygg, söt, snäll, underbar, lalallal! Hon bloggar om typ allt & den är verkligen läsvärd. Hon går i min parallel klass & jag är sååå glad över att jag har henne! ♥ 

http://www.bbyhanna.blogg.se
Alla vet vem Hanna Schröder är såklart. Min fina bästavän som finns där för mig i alla lägen & har gjort nu i typ 5 år? Vet inte hur länge, men länge iaf. Vi träffas inte så jätte ofta längre & önskar verkligen att vi träffades mer. Hon är värd guld & har drömutseendet, jag sväääär. Hon är sjukt snäll & bloggar om hennes vardag typ. Verkligen läsvärd blogg! Älskar dig mongo ♥

http://www.hanaolson.blogg.se
Min vackra vän som betyder typ allt. Hon har varit en riktigt riktigt nära vän till mig i typ 8 år?
Vi är verkligen som systrar & har varit läääänge nu. Hon finns för mig i alla lägen & en sån vän som hon är borde alla ha. Hon har perfekta kroppen & hennes ögon kan man döda för, seriöst. Hon bloggar om sin vardag och typ allt. Läser den hela tiden, självklaaart! Så tycker ni också ska checka in den.
Jag älskar dig min fina älskade bästa vän! ♥ 

http://www.elinneumans.bloggplatsen.se
Sjukt söt & fin tjej verkligen! Känner henne inte sådär jääätte bra, kände bättre förut.
Vi lärde känna varandra genom handbollen typ, som var eeeeevigheter sen haha!
Bloggar om typ allt så kolla hennes fina blogg. 

http://www.majakapanen.blogg.se
Jätte söt liten tjej! Känner typ inte, men jag vet iaf att hon är väldigt snäll. Känner hennes storasyster Lovisa bättre & hon är iaf jättesnäll, haha! Men kolla fina Majas blogg :)

http://www.baraellastrand.blogg.se
Jätte fin & vacker tjej som går i min parallelklass! Känner inte så bra, men skulle gärna lära känna bättre. Skriver om sin vardag, sin häst (eller medryttarponny eller nu vad det är, haha?) och allt typ. Kolla in bloggen & lämna en kommentar så blir hon nog glad! Som sagt, jätte fin tjej verkligen :)

Old times

Saknar dom gamla tiderna. För ungefär ett halv år sedan. Snacka om att jag mådde bra! Visst, hade lite problem med en grabb osv, men ändå.. allt var så underbart. Träffade André ofta & han fick mig må så bra. Har inte träffat han på jätte länge och herregud vad jag saknar han.
Saknar allt annat också! Vill få tillbaka tiden nu, på en gång. Ni vet inte ens hälften av allt jag & Fanny gjorde, haha. Det är minnen på riktigt. Börjar gråta när jag tänker tillbaka på den tiden! Världens bästa. Miss you, old times...

Melodifestivalen 2012

Sitter som alla andra svenne familjer och kollar på Melodifestivalen. Heja Loreeeeen!!


Ansiktsmasken is on (y)


Syster & bror

Hittade några söta bilder på mig & lillebror...

Ett förhållande utan känslor är som en iPhone utan täckning, man spelar bara spel.

Tja alla mannar! Sitter i min säng, som jag brukar göra när jag bloggar, och försöker få i mig några russin. Har bara tagit det lugnt idag! Taggar inför melodifestivalen ikväll. Haha, nej det gör jag inte, men min röst kommer iaf gå till Loreen! Självklart.
Jag & mamma ska snart gå ut. Behöver komma ut lite känner jag! Hoppas ni alla mår bra, vi hörs senare! puss

Trött as hell



Ska fan sova snart. Så sjukt trött! Svider i ögonen och jaaaaaa... sleep time typ. Goood, inte van alls vid att lägga mig vid 12 typ. Får väl vara uppe lite till, haha. Ni får iaf sova så gott. Puss! ♥

Svar på kommentarer

Hur redigerar du dina bilder?
Dom bilderna du troligen menade, så har jag bara en effekt från Instagram, alltså har jag inte redigerat dom.
Annars brukar jag bara redigera kontrasterna & ljusstryka, inget speciellt.
-
Är du nöjd med din design?
Ja det är jag verklien. Förutom att när man klickar på t.ex "kommentarer" eller nån månad i menyn så är min förra header ovanför min header jag har nu. Jätte skumt. + att en bild som jag hade i menyn förut, kommer upp.
Nån som kan hjälpa mig? :)
-
Vad hände med henne?? rip.
Jag berättar inte någonting. Det spelar ingen roll överhuvud taget!
-
Hej, undrar bara om du vet varför Hanna Olssons blogg är borta? :)
Hannas nya blogg, www.hanaolson.blogg.se
-
Kan du göra en sminkvideo? :)
Nej, tycker det känns jätte konstigt att stå och sminka mig inför en kamera. Men kan kanske ta kort & visa er!

Spela in cover

Ska spela in en cover nu. Får se om jag lägger ut den! Beror helt på. Annars har dagen varit bra! Frysit ihjäl inne i ishallen, tagit det lugnt med Fanny, kollat på film med mamma & varit i skolan såklart. Skönt att det är fredag iaf! Mindre skönt att jag kommer behöva plugga hela helgen....

Sånt man gör när man har tråkigt

Hahah, har man inget bättre för sig så..
Ta inte bilderna seriöst nu!









Tvingar er att kolla!

Kony ska dö! Så är det bara.

I want to write "I miss you" on a stone, and throw it in your face so you could feel how painful it is to miss you.

Lite bilder från de senaste dagarna. Men iaf, hej på er!
Jag sitter i mitt rum & glor, typ. Är as trött så det blir att lägga sig och sova tidigt. Försov mig idag, igen.
Det bara svider i ögonen, och jag har ont i huvudet. Haha, kommer knappt ihåg hur det känns att bara pigg?
Imorgon är det Fredag vilket ska bli så jävla skönt. Kommer iofs behöva plugga i helgen, för vi har matteprov
på Onsdag nästa vecka & alla mina andra matteprov har jag gjort bort mig på. Så pappa tvingar mig att plugga i helgen... kul helg. 
-
Imorgon ska vi också ta livmoderblabla sprutan. Jätte nervös, haha! Alla som har tagit den säger att det svider, så antagligen gör det det. Fast samtidigt så vill jag inte ha cancer heller, så det är ju bara att välja.
En possitiv grej imorgon är att jag ska till kuratorn över min idrottslektion. Yeeey! Haha, bytte tid så att jag fick över idrotten så då slipper jag ta med mig kläder vilket är jävligt skönt. Funderar på att bara ha mjukisar imorgon. Vi får se hur det blir med det...
Ska också försöka börja blogga mer! Märker ju hur skönt det är när jag väl gör det, och jag borde göra det eftersom att det är så mycket som snurrar i huvudet på mig (a)

Jag saknar han.


Folk missbrukar ordet hora allt för mycket nuförtiden. Dags att inse att hora är en tjej som säljer sig och inte en tjej som nyss dumpat dig..




Hejsan bloggen! Jag vet att jag inte bloggar så bra, men som ni säkert alla vet så mår jag inte bra psykiskt och behöver tänka på mig, mina vänner & mitt andra hjärta (♥). Så ja, bloggen priotierar jag inte först.
Annars så var det ju första skoldagen idag efter sportlovet! Vi hade studiedag igår, så jag trodde imorse att det var måndag. Vilket ledde till att jag trodde vi började 8.45 så jag kom försent! Bra start.
Sen fortsatte dagen & jag var bokstavligt talat död. Orkade inte lyfta ett finger typ! Fanny var också trött så vi båda gick runt som zombies typ. Så därför, ska jag alldeles strax gå och lägga mig.
-
När jag kom hem så var det ridning vid 17.30. Så det var bara att gå dit & sätta igång! Jag var rätt lagom otaggad på ridningen eftersom att jag var så trött. Men det gick helt okej! Mer om passet i ett annat inlägg.
Imorgon är det sång som gäller & idrott. fml. Hatar att ha idrott med alla 7or, eller bara med klassen. För det första så ska våran klass tävla hela tiden & sen för det andra så hatar jag när andra ser när jag idrottar. Har haft så ända sen jag var liten! Men jag tränar ju utanför skolan, och då är det chill.
Fan vad långt det här blev! pussar & kramar ♥

Work out

Tja! Har varit och tränat på gymmet. Körde ett boxningspass och så tränade jag lite på gymmet också.
På passet körde vi både kondition, styrka, boxning & kombination. Det var så sjukt jävla jobbigt men extremt kul! Han körde slut på oss totaaalt! Nej men det var as kul. Nu ska jag duscha, puSs.


Så många frågor, så lite svar

Så fort det kan gå. Helt, pang bom, så var du borta. Där uppe. Flera veckor sen nu, men saknaden är inte mindre för det. Jag & alla andra här nere saknar dig. Otroligt mycket.
Kommer ihåg när du alltid stod vid ditt skåp och försökte få upp ditt lås. Jag sa alltid till dig "Går det bra? Vill du ha hjälp?", eller att du ville att jag skulle göra en cover på Cooler than me efter att du hade hört mig sjunga den. Jag ska göra en cover på den. Bara för dig. Du ska få massa covers att lyssna på där uppe!
Känns fortfarande helt overkligt. Kan fortfarande inte fatta att du faktiskt är borta & kommer aldrig tillbaka.
Önskar du visste hur otroligt fin du var & fortfarande är.
Du älskade tydligen min blogg & lyssnade alltid på mina covers. Så gullig. Du är den bästa bloggläsaren jag haft & någonsin kommer ha. Hoppas dom har internet där uppe så att du fortfarande kan läsa den, hihi.
Känns tomt utan dig i skolan. Ingen som står vid sitt skåp och försöker få upp sitt lås, ingen som sitter på bänken med dina vänner varje gång man kom ut i kapphallen.
Inga meddelanden från Ida Öberg på facebook längre. Såna som jag alltid brukade få!
Ingen söt tjej som man kan ge ett extra smile åt. Jag kan inte se dig längre, men jag hoppas att du ser att jag ler
mot dig hela tiden nu. Önskar jag kunnat ge dig mer. Vi har snackat, chattat osv. Men jag skulle bara velat ge dig nått mer! Nått extra. Du är helt klart den finaste ängeln där uppe. Gud tog bara tillbaka dig för tidigt!
Du finns fortfarande med oss, hela tiden. Du är bara för långt borta för en kram!
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta Ida. Bara för dig.
Bara för dig, Ida Öberg. ♥

Damn, she's hot

Man blir inte lite avundsjuk... -.-

Sleep well bitches

Nu ska jag sova. 4 känns rätt lagom, fast nej. Måste lägga mig tidigare nu när jag ska upp till skolan snart igen! Åååh vill inte :( Får ångest.


Go for it

1. En bild som gör mig glad

Verkligen jätte gammal bild, men den här blir jag glad av. Saknar Siggesta!

2. En person som betyder mycket för dig


3. Tio sanningar om mig
1. Det känns som att jag har tappat kontakt med jätte många av mina rätt nära vänner, men samtidigt fått
väldigt mycket nya vänner. Vet inte om det är possitivt eller negativt. Gillar mina "nya" super mycket, men saknar mina "gamla" väldigt väldigt väldigt mycket. Ni vet vilka ni är ♥ 
2. Jag tror att jag är kär. Jag gillar iaf en person extremt mycket!
3. Jag är väldigt konstig. Eller asså när man lär känna mig så kan jag vara så otroligt oserös, haha.
Jag typ skämtar hela tiden osv osv osv. Hahaha!
4. Många, många, många tycker att jag är blond...
5. Jag rapade för första gången i mitt liv idag, det var väldigt coolt. Haha, har aldrig rapat förut! Skumt.
6. På helger och lov sover jag alltid till minst 12. Oftast 14 nånting! Brukar behöva ställa klockan, vilket är jävligt irriterande, haha.
7. Det värsta jag vet är att se mina vänner må dåligt, eller någon bli mobbad. Hellre att jag mår dåligt & blir mobbad då.
8. Ingen kommer någonsin förstå hur extremt mycket jag älskar Justin.
9. Jag gillar inte killar som föröker börja haffa en på facebook. Så skriver dom typ "tjaa! du är fett snygg ♥"
10. Har några tjejvänner som är roliga att vara med, men annars tycker jag att killar är mycket roligare att vara med. Man har mycket mer att snacka om känns det som!

4. En gammal bild


5. Två websidor som jag ofta är inne på



6. En blogg jag läser varje dag
Läser massa bloggar, men en av dom är Nellie Berntssons!
20120302-112718.jpg
7. Någon jag saknar

image description



8. Två saker jag längtar efter
Sommarlov & att det ska bli varmare typ


9. Fem bilder från ett minne 2011





10. Två saker jag inte skulle klara mig utan
Asså saker, så är det typ mobil & sängen, haha.
Men människor och så, då är det vänner & Justin Bieber ♥
11. En bild som är från när jag är liten



12. 15 saker som ni kanske inte visste om mig
Nästan samma som punkt 3 ju? Aja, säger väl lite, om jag kommer ihåg.
1. Jag har gått på tusentals instrument.Jag & Hanna har t.ex gått på cornett, HAHA. Typ nån trumpet grej. Fast då var vi typ
8 år? hahaha...
2. Jag har aldrig brutit något ben, alltså i kroppen.
3. Jag har alltid, i hela mitt liv, varit väldigt lugn typ. Men ja, jag kan vara väldigt väldigt oseriös som sagt..
4. En person utan humor Xar jag på en gång. Gud vad tråkigt liv han/hon måste ha!
5. Jag kommer ihåg tuuuuusen grejer från när jag var typ 1 år. Någon annan som gör?
6. Jag kan vara väldigt rädd för allt typ. Haha! Jag och Fanny kan skrämma upp varandra jätte mycket.
7. Jag gillar inte pannkakor och godis. Kan äta det ibland, men inte alls ofta. Inte ens gott.
8. Jag var värsta bitchen när jag var liten, hahah!
9. Jag har svårt att ta åt mig av komplimanger. Blir mest att man skriver "tack desamma" eller nått sånt, men jag kan aldrig
riktigt ta åt mig av det. Tror oftast att dom kanske bara vill vara snälla eller driver. Har därimot jätte lätt att ta åt mig av
taskiga. Fast jag försöker bara ignorera dom och tänka vilket deprimerande liv dom måste ha! Men ändå.. det gör fortfarande ont och jag tar åt mig mer.
10. Jag har jätte bra gehör eller vad man säger. Jag hör på en gång när någon sjunger, om det låter bra eller inte. Det har min sångpedagog och min farbror som håller på med musik jätte mycket, sagt också.
11. Jag gillar ridningen jätte jätte mycket, men är inte lika intresserad längre. Tror jag kan bli mer intresserad igen om jag får
börja ta hand om någon ponny igen & ut och tävla. Just nu står jag mest bara still typ.
12. Haha, min förra ridlärare jag hade snackade skit om min ridlärare jag har nu, helt öppet snackade hon inför hela våran grupp.
Hahaaha, psyk.
13. Jag är rätt glömsk. Det har jag fått av pappa!
14. Jag har väldigt lätt för att stå för vad jag tycker. Inte alls rädd för vad andra ska tycka! Visst, sen säger jag inte allt jag tänker.
15. Jag hatar äldre som tittar ner på oss yngre, bara för att vi är yngre. Hör ni hur patetiskt det låter? Jag har både vänner som är yngre, äldre & lika gamla. Och jag tittar aldrig ner på någon yngre om den personen inte beter sig jävligt illa! Det säger bara mer om dig än vad det gör om den här yngre personen.

13. En sak jag önskar att jag fick uppleva igen
Tiden jag hade med Zera. Den kommer antagligen aldrig mer tillbaka, och jag önskar att jag hade tagit vara på den tiden mer.
Fotat mer, filmat osv. Saknar min tjej så mycket! ♥


14. Din profilbild på facebook

15. En bild jag har tagit som betyder något


16. Några bilder som är över ett år gamla




17. En bild på dig själv som du är nöjd med
Oj, fan vad svårt. Får väl bli min profilbild, den har jag ju ändå som profilbild. Så den är väl okej! :)

18. En bild som inte är tagen i staden jag bor





19. En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna


20. Någon/Några som får dig att må bra
image description
image description

21. Tre saker som finns i mitt rum
Säng, TV, Data

22. En sång som får mig att må bra
Ai Se Eu Te Pego - Michél Teló 

23. En sång som får mig att gråta
Gråta & gråta.. men dom här låtarna har jag iaf inte dom finaste minnena ifrån.
All back - Chris Brown
Sober - Loreen
Happy Birthday - Flipsyde
Who am I to say - Hope

24. En bild på mig och en kompis
image description

25. Någonting som jag vill göra just i denna sekunden
Sova.

26. Någonting jag saknar väldigt mycket
Tiden med Zera, Spanien, CH (Fanny fattar), landet med Olsson

27. En bild på mig och ett syskon


28. En bild på min mamma när hon var yngre
Har ingen bild på min mamma när hon var ung, men här är ju en bild från när jag var liten iaf


29. En bild på mig och min närmaste vän


30 - En bild när jag var liten
Har ju redan lagt upp det?!

Träffat sötisarna

Har för ett tag sen varit och träffat sötnosarna. Min hund Chippen & Isabels mammas rätt nya hund Toska. Saknar min bästa vovve, så det var skönt att träffa han. Toska var ju otroligt söt! Hon kommuner från Rumänien så vi har hämtat henne där i från. I Rumänien blev hon misshandlad osv, så hon har varit med om mycket. 2 år är hon och världens gulligaste!
Kolla bara på dom? Så söta.
Åååh vill ha hem min hund nu!! :( kram


@the car

Tjaaa! Sitter i bilen och har varit och köpt hårfärg. Ska färga det nu när jag kommer hem. Eller ja, tona det. Jag får inte färga mitt hår på ett tag nu! Det sliter så mycket.
Isabel är iaf inne och köper vin eller nått så jag och pappa sitter i bilen och väntar på henne. Sen kommer Fanny hem till mig och vi ska träffa Filip.
Annars mår jag rätt bra faktiskt! Vädret är ju skitskönt här. Det är sol, och den värmer faktiskt. Åååh äntligen!


Får vi följa med?

Sitter och kollar med pappa på "Får vi följa med?". Haha så jävla kul!
Fanny fyller ju år så vi har varit på japanska och ätit där. Nu är hon på träning men jag ska hem till henne sen och äta middag och sen sover jag där. Nu börjar det igen, måste kolla!! Puss


Lying is done with words and also with silence.

jag vill ha sommar...
Tja budar och mannar. Jag ska lägga mig och sova nu! Fanny kommer hit imorgon vid 12.45 typ, så jag måste gå upp rätt tidigt. Damn it! Aja, vad gör man inte för sin fina vän när hon fyller år?
Dagen har varit helt ok iaf. Förutom att jag haft så jävla ont i magen! Har iaf suttit och firat Justin för mig själv hela dagen typ, förutom när jag var och tränade. Kollat på massa klipp på han från både nu igår/idag när han var hos Ellen och på massa gammla klipp osv. Har lyssnat på hans musik hela tiden, kollat på bilden på han osv osv. Allt för att gratta min älskade! Jag hoppas med hela mitt hjärta att han hade en bra födelsedag iaf. Det är han så värd ♥ 
Nu ska jag sova. Kyss & kläm

Grattis min bestii ♥

Jag älskar dig så mycket och tack för att du finns!
Grattis min älskade vän, på din fjortisdag ♥

Tänk att det här kunde göra så mycket

Tänk att det här klippet kunde leda till så mycket mer. Det ledde till ett eget team, känd över hela världen, egna låtar och det bästa av allt, hans egna beliebers ♥
Det ledde till så mycket. Bara av att det här youtube klippet var uppladdat. Rätt sjukt att den här grabben idag är världskänd & 18 år. Han har hunnit med så mycket på så kort tid! Utvecklats så mycket på alla sätt.
Jag är så oerhört stolt över honom och glad att han finns, & just är Justin Drew Bieber. Han hjälper mig så mycket! Om jag ibland tvekar så tittar jag alltid på youtube på en massa klipp på Justin, jag tittar på mina fina affisher på honom som jag har på mina väggar här hemma, jag lyssnar på hans låtar, jag tittar på Never say never. Ja, allt som har med Justin att göra. Han får mig vilja fortsätta. Han ger en hopp om att ingenting är omöjligt. Bara av att höra hans namn får mig att le. Jag älskar han så extremt mycket.
Bara för att Justin är Justin.

HAHAHAHA

Garvar lika mycket varje gång. Åååh vad kul!!!

Just like the alphabet bitch, I came before U.

Chacha bloggen! Sitter och chattar med Filip. Äntligen har han fått sin lur tillbaka! Ska ringa han imorgon. Saknar han ♥
Annars har jag skit ont i magen & har haft flera dagar nu. Det gick över lite på kvällen så jag följde med Isabel, Cassia & Steffany & tränade. Märkte då att jag inte mådde riktigt bra. Fick skit ont i magen igen osv. Men jag kämpa på iaf, stooolt! :D
Imorgon fyller Fanny år och vi ska käka lunch vid hamnen, sen får vi se vad vi gör. Middag äter jag iaf hemma hos Fanny & sen sover jag hos henne! På lördag följer hon med hem till min farmor som har fylt år. Sen sover vi där & kommer hem på söndag! Så under dom här dagarna får ni inte förvänta er den bästa uppdateringen. Inte för att jag uppdaterar bra nu heller, hah.. Förvånad över att det ändå är hyffsat många som fortsätter att läsa! Ni är så fina.
Kram på er!

Överlycklig!

Den är så sjukt jävla bra. Är så taggad på Justins nya album! Vill att det ska komma nuuuu..
Nästa låt kommer 26 Mars tror jag att det var. Boyfriend heter den! Han är så bra.

Thank you JB - Lexxi Saal

En belieber som gjort en låt till Justin. Jag tycker den var riktigt fin och den förklarar verkligen hur det är och vad man känner! Hon var bra på att sjunga också. Våran fina Justin ♥

♥ Proud Belieber ♥

Just exakt nu, vid den här tiden, föddes Justin.
Åh, jag är så stolt över allt han gjort och varit med om! Jag kommer alltid backa upp för han.

Sån där gilla grej på facebook...

Mica Forssell - Jätte söt tjej! Känner tyvärr inte :)
Mikaela Jansson - Söt tjej som är duktig på att rida! :)
Elin Orthen - Känner inte :)
Linnea Terzi Bergman - Supersöt & snäll tjej! Längesen jag träffade dig nu ♥
Erika Andersson - Känner inte :)
Matilda Sjöholm - Supersöt tjej som känner Fanny. Verkar jätte snäll! :)
Sanna Malmsten - Snygg brud som jag saknar! Men vi ses väl antagligen snart :)
Freija Lundquist - Saknar dig jättemycket. Snygg!
Pontus Högberg - Snäll grabb, söt. Har aldrig träffat :)
Johan Hollsten - Skitsöt kille som jag gärna vill lära känna. Din lillasyster är suuupersöt, hihi :) 
Clara Sandberg - Känner inte :)
Astrid Salter Bruhn - Ååh vad jag saknar dig! Vi stod varandra jätte nära förut & jag saknar dig så mycket min fina ♥
Matilda Ahlberg - Känner inte :)
Sara Wallny - Tycker om dig jätte mycket tjejen. Finns alltid för dig, och det vet du ♥
Anton Themptander - Snygg kille som jag gick i samma klass som förut. Saknar dig! :)
Josefine Ayad - Känner inte :)
Hanna Magnusson - Känner Fanny rätt bra, så träffat typ 1 gång. Söt tjej & snäll! :)
Julia Andersson - Söt tjej som jag inte träffat på väldigt länge nu!
Julia Prince/Lindman - Söt brud som även fixat min fina desing. Jätte gullig & snäll! ♥
Simon Ström - Stod dig jätte nära förut & jag saknar dig. Jätte jätte mycket.
Johanna Dahlberg - Känner inte :)
Hanna Schröder - Min fina besti. Saknar dig super mycket. Kommer alltid finnas för dig & älskar dig till tusen ♥
Frida Kempe - Känner inte :)
Suzette Lindberg - Känner väl inte direkt, men snäll & söt! :)
Olivia Telander - Känner inte :)
Corniz Harman - Tror du går i min parallell klass. Söt :)
Jonte Dargren - Känner inte :)
Saga Khodayari - Supersöt liten tjej!
Moa Emilsson - Rolig brud & väldigt vacker! ♥
Mickis Malmström - Saknar dig min muppbestis! Love you ♥
Paulina Rajewska - Känner inte men väldigt söt! :)
Leo Paulsen - Skitfin kille & snäll. Vi får ta & träffas :)
Celine Källgren - Lär gärna känna bättre & som jag alltid säger så är du riktigt vacker & söt! ♥
Olle Liljendahl - Känner inte :)
Feliz Ahlström - Ååår sedan jag träffade dig. Men fin & snäll :)
Jonte Persson - Supersnäll kille, rolig & söt :)
Fanny Robertsson - Min fina & bästa bestiii, hihi. Nej men min närmsta vän av allt & alla & jag älskar dig sååå mycket ♥
Mina Hasim - Går i parallell klass, söt :)
Alice Hydling - Söt & snäll brud! Länge sen jag träffade :)
Agnes Sidemo - Snygg tjej som verkligen är jätte snäll & rolig, haha! :)
Emma Lakso - Känner inte :)
Emil Kronstrand - Känner inte :)
Nellie Lindberg - Lär gärna känna! Väldigt söt & snygg :)
Elsa Kärrlander - Väldigt fin tjej som är snäll! Sjunger bra :)
Ossian Persson - Söt kille som är snäll :)
Sara Chacha - Känner inte :)
Olivia Wiklund - Går i min klass. Söt tjej som måste tro att jag & Fanny är utvecklingsstörda eller nått.. haha! :)
Otto Cedergren - Snäll & söt! :)
Amanda Ljungberg - Skit härlig tjej som är snygg & snäll! :)
Kajsa Söderlund - Känner inte :)
Therese Sandh - Känner inte :)
Matilda Venäläinen - Saknar dig min fina vän! Vi måste träffas snart. Och daaamn va du är snygg! ♥
Emma Pettersson - Känner inte :)
Vilma Svärdberg - Väldigt söt! :)
Nina Kristell - Cool & snygg tjej! Väldigt snäll också :)
Linn Törmänen - Känner inte :)
Tobbe Hedlund - Fina Tobbe! Jätte snäll, söt & rolig! :) ♥
Jocke Isberg - Snäll kille som är söt! :)
Erik Ribbnäs - Jag saknar dig Erik! Världens sötaste & snällaste :)
Moa Hellström - Fin dagiskompis! Snäll & söt :)
Josefine Asker - Saknar dig sötis! Du är underbar på alla vis & duktig på att rida ♥
Nariman Ahmad - Känner inte :)
Kristina Grundén - Snäll fd. klasskompis eller vafan man säger? hahaha! aja, fin & snäll :)
Ellen Todd - Gullig tjej i min parallell klass! Söt & snäll ♥
Cajza Grimes - Känner inte men söt :)
Malin Nilsson - Känner inte men söt :)
Sandra Engardt - Känner inte men söt :)
Leo Bengtsson - Min fina Leo! Gillar dig super mycket & du är snäll & söt! ♥
Simon Axelsson - Söt kille som är jättesnäll! :)
Veronika Leckne - Fin, söt & snäll tjej! :)
Maya Westman - Känner inte :)
Vilma Lindstedt - Väldigt söt & vacker! :)
Frida Kimander - Söt! :)
Ebba Ludvigsson - Snäll & söt! :)
Anton Rudgård - Snygg kille som jag känt nästan hela mitt liv tror jag? Eller känt & känt, men du fattar. Jätte snäll också :)
Linus Sätterlund - Känner inte :)
Petra Dahlgren - Min fina som jag gillar jätte mycket! ♥
Kajsa Johansson - Superfin & snäll! :)
Cajsa Lunell - Snygg, söt & snäll. Skriker ofta men nu när jag inte hört ditt skrik på flera dar så saknar jag det faktiskt.. saknar dig my looove ♥
Patricia Malkoun - Saknar dig oerhört mycket & litar på dig till 1000 ♥
Moa Vallander - Saknar dig & fredagsgruppen skitmycket! Väldigt snygg är du ♥
Emelie Saengthong - Skitsnygg tjej som säkert är snäll! Träffade typ för eeevigheter sen en snabbis med Beatriz :)
Moa Håkans - Hahaah kommer du ihåg våra fighter om Hanna? Hahah! Aja, skitfin brud som är jätte snäll ♥
Johanna Holmqvist - Känner inte :)
Emelie Agerhjelm - Skitsnygg brud & världens snällaste! Jätte fin ♥
Yanelle Asperen - Åååh vad jag gillar dig! Vi måste verkligen ses snart. Du är underbar ♥
Ella Strand - Supersöt :)
Anna Baumgartner - Jättefin & snygg tjej som är väldigt snäll! :) ♥
Malin Frölander - Roligaste humorn & väldigt snäll. Super söt! :)
Clea Olofsson - Kände bättre förut men snäll & söt tjej! :)
Ofelia Östlund - Känner inte, men söt :)
Fanny Wikström - Väldigt fin brud som jag kan snacka om rätt mycket med! Creed till dig Fanny ♥
Konrad Silow - Känner inte men söt :)

Jag drunknar i hans ögon....

Världens finaste ögon.

Bilder på mig & Keepen från i tisdags

Alltså det ridpasset och det förra gången söööög. Jag & Keepen funkar verkligen inte tillsammans någonstans!
Jag vet inte, jag får bara inte till det. Fast som Anna Karin (min ridlärare) sa, han är skit svår. Han tar inte skänkeln ärligt samtidigt som han inte tuggar på bettet ordentligt. Sen helt plötsligt får han sina ryck och börjar hoppa på stället och beter sig. Så det slutar med att han går med huvudet rätt upp och man får inte med bakbenen eller nånting. Dom sista 20 till 30 minutrarna så satt jag bara där på han & gjorde inte ett piss, hah. För jag visste att det ändå inte skulle bli bättre, tyvärr. Hans vänster sida är extremt stel och han känns jätte svår att fatta galopp på. Eller ibland får man till några bra galopp fattningar, men ibland bara går det inte. Jaja, jag får tänka på att han är ung fortfarande. Tur att han är rätt så söt iaf!

 


Grattis världens finaste ♥

Tisdagen den 1 Mars 1994, 12.56 på St. Jude's Hospital, 2 trappor upp i rum 126.
Där & då föddes Justin Drew Bieber. En stjärna.
Jag är så sjukt glad över att han finns, för han gör verkligen allt så himla mycket enklare.
Jag vet ingen som är finare än han & kommer aldrig hitta heller.
Jag är så sjukt glad över att jag hittade han för några år sedan. Sen dess har jag varit en Belieber.
I alla dom här åren har jag alltid varit på hans sida och kommer alltid vara. Han är det allra bästa jag vet!
Nu var det 18 år sedan han föddes & jag är så otroligt stolt över honom.
Stolt över att jag kan kalla mig True Belieber.
Grattis Justin, jag älskar dig. ♥

RSS 2.0