Mycket.

Allt är så jävla mycket. Får tillbaka bilderna i huvudet. Allt spelas upp som en film igen. När jag stod där vid bron och var hundra procent säker på att ta steget, men i sista sekund hejdar mig. I sista sekund går tillbaka, med tårar rinnandes ner för kinderna och med smärta i kroppen. Så ont att man viker sig i och faller ihop. 
Eller när jag står vid berget på Gotland. Och är så nära. Så himla nära. 
 
Eller "Gör det, annars dödar jag din familj" och sen "Du berättar inte det här för någon, fattar du?! Jag dödar dig och din familj då". Jag var 10 år. Hur kan man vara en sån idiot? En riktig idiot. Jag förstår inte. Han har förstört allt. Min halva barndom. Han har format mig till den jag är. En tråkig person som tänker för mycket. Är deppig hela tiden typ. Han har fått mig att tänka att jag ska ta mitt liv. Att jag inte är värd någonting, är värdelös. Jag vill så gärna mörda honom. Stycka honom. Få honom att känna samma smärta som jag kännt och känner. Men det kommer jag aldrig lyckas med. För den smärtan är obeskrivlig, och jag kommer alltid få leva med den. Vare sig jag vill eller inte. 
 
Bilder spelas upp från när jag står med fingrarna i halsen, frustrerad över att jag inte får upp nånting. Men det fanns inget att spy upp, för jag hade inte ätit något. Det ända som kom upp var vatten och magsyra som fräte i halsen. Jag ser mig själv sitta på toalettlocket och gråta. I panik. Har svårt att andas. 
Jag får tillbaka minnen från när jag var ute på promenad på kvällarna, själv, med musik i öronen, och helt plötsligt inte kan andas, inte kan ta ett steg. Faller ihop och skriker. 
 
Dom allra jobbigaste minnerna jag har dyker upp igen. Jag ser dom varje dag, vart jag en kollar. Det förstör mig. Får mig att blicka bakåt ist för framåt. Jag orkar inte mer. Och nu att jag ska sitta och prata om alla dom här sakerna med Soc... det kommer vara jobbigt. Så extremt jobbigt. Vet helt ärligt inte om jag kommer klara av det. Hjälp mig, någon. 

Utegångsförbud en fredag

Jag saknar dig, Hanna. Behöver dig 
 
Jag har ju utegångsförbud. En månad. Igen. Att jag alltid sumpar det, jag fattar inte. Lär jag mig aldrig? Måste jag vara nära på att dö och behöva åka in till Maria Ung för att fatta allvaret? Jag antar det. Nu har jag iaf fått en väckarklocka och kommer ta det mer lugnt i framtiden. Det som hände förra helgen var det läskigaste som hänt mig, om man säger så. 
I vilket fall som helst, jag har utegångsförbud. Får inte vara ute efter klockan 18, och får inte ha kompisar hemma efter 18 heller. Helger gäller samma sak fast tiden 20. Det suger. Jag vill ut. Vara med kompisar. Tre veckor kvar, jag fixar det.. hoppas jag. Haha, jag kommer väl få nått psykbryt eller nått antar jag. 
 
Idag är det Fredag. Var i skolan till halv elva ungefär. Sen åkte jag till centrum, mötte Kevin och några andra i hans skola en snabbis och sen åkte jag hem. Orkade inte vara kvar i skolan. När jag kom hem till mamma så bytte jag till myskläder och la jag mig och kollade på Pretty Little Liars. Så jävla bra! 
Somnade några timmar och vaknade utav att mamma kom in med Sushi till mig, bästa mamma. Åt det och sen tittade jag på PLL igen. Det är det ända jag har gjort hela kvällen. 
 
Lyssnar på musik just nu och borde egentligen ringa eller smsa Kevin och reda ut lite grejer, men jag skippar det idag. Låter han sova och tar det imorgon ist. Vi har lite saker vi måste reda ut.. hoppas det löser sig. puss på er. eller ja, juste, jag har ju lösenord.. skriver med mig själv haha. Men det är kul att kolla tillbaka sen. 

Tonton

Rubriken betyder Puss puss på spanska. Har man en chilenare så har man liksom... ;) världens bästa också.
Ligger iaf i sängen med en snarkande Fanny bredvid mig. Eller ja, hon snarkar inte men ändå. Imorgon har vi bara livskunskap hela dagen så det blir mjukisdag. Onsdag idag, dagen sög. Eller den var seg. Lång & tråkig.
Efter skolan åkte jag hem till Kevin & myste. Pappa hämtade mig vid halv sju & vi åkte till skolan på nått Betygs grej... Sen efter det så åkte jag, pappa & Fanny hem. Jag & Fanny pluggade & sen kollade vi på PLL och snackade.
Ha're


Det är fucking lördag!

Fieeeeesta! Nej men ikväll blir det nog kul. Det är fest i Fågelbro så vi drar dit, jag, Fanny & Angela och säkert flera andra. Sen åker vi hem till Angela och sover där.
Igår var det Fredag och först var jag & Fanny i stan. Sen åkte jag hem & Kevin kom hit. Första gången mina föräldrar träffade han men det gick bra faktiskt. Dom gillar han & han verkar inte ha nått emot dom heller haha! Jag & Kevin låg i mitt rum & kollade på Smurfarna, X factor, pratade, skrattade och sånt mysigt. Helt otroligt hur glad han får mig! Trodde aldrig de här..
Jag följde han till bussen vid typ halv tolv och sen gick jag hem. Kollade lite på film & vid halv två somnade jag.
Snart ska jag hoppa in i duschen! Kramar. Hoppas eran lördag blir bra.


Tröttzzzz

Jag är så jäääävlà trött!!! Ligger i min säng, ska snart kolla påsmetade avsnittet av Solsidan och smsar med min älskling! Livet känns rätt bra just nu förutom att jag är trött dårå. Sov på syslöjden & NOn.
Efter skolan åkte jag & Angela till 222an. Chillade där! Sen kom Kevin och dom. Helt sjukt vad jag saknat han! Träffade han igår men ändå saknar jag han som att vi inär träffats på flera år typ.. Babe.
Men nu ska jag kolla Solsidan. Kyss! 

I need your love, I need your time, when everything's wrong you make it right


Lösenord

Nu har jag lösen igen. Känner att det finns såna som läser min blogg som inte borde det hehe! Typ mina päron.. har dock inte skrivit något speciellt men ändå, känns bara privat. 
Sitter & chattar med Fanny. Vi planerar helgen. Idag var första dagen i skolan efter höstlovet. Mitt höstlov har varit bästa någonsin. Låg helt seriöst och grät igår kväll när jag tänkte tillbaka på det. Känns som att det till och med var bättre än sommarlovet. Varit med massa fint folk hela veckan och knappt varit hemma nånting. Lärt känna massa nya och bara haft det allmänt najs! 
Efter skolan iaf, så åkte jag & Fanny med Angela på nån grej. Sen åkte vi vidare till 222an och där träffade vi massa. Daniella, Jessica, Godar, Andreas, Elias, Sune & min fina Kevin. Alltid lika glad när jag träffar han.♥ 
Vid sex åkte jag hem och pluggade. Massa plugg. Å vad jag hatar, men det måste göras. 
 
Imorgon är det skola först. Efter skolan så åker jag och Fanny in och köper cigg till mig. Efter det åker vi till min sång, och sen hem till Fanny. Sen sover jag över där tills på onsdag. Nizz. 
Sussa sött nu. Kramar! 

Fredag

Kvällen igår var bra. Jag var hemma hos Angela & det var massa folk där. Mycket mysigt! Jag, Fanny & Kevin åkte hem. Eller Kevin åkte till sig & vi till Fanny, men vi åkte tillsammans. Sen när vi kom hem la vi oss och sov. Snackade först lite.

Idag blir en lugn dag. Jag & Fanny ska antagligen träffa Emelie F. Har inte träffat henne på evigheter så jag saknar henne super mycket. Sen ska vi säkert träffa massa andra. Puss!


Text √

 
Hola mi amigos! A i spanska, promise. Är hemma och myser med min fina Fanny. Hon ligger och håller på med mobilen, jag håller på med datan & så lyssnar vi på musik. Och så pratar vi. Sånt där som tjejer gör. 
Igår var vi i stan med Elias, Sune & Kevin. Efter det så åkte vi fem hem till Kevin. Rökte vattenpipa och spelade fifa, oooh fett bra. 
Vid sex åkte jag och Fanny hem till mig. Käkade middag och sånt, sen åkte Fanny hem till sig. Vid tolv på kvällen åkte jag till Hanna. Där var andra Hanna. Vi hade det mysigt. Tog det bara lugnt. Snackade, skrattade, åt, snackade och skrattade lite till. Mina tjejor. 
 
Idag har jag och Fanny träffat Kevin, Angela, Moa, Cajsa, Vendela, Jorge, Ida, Savannah och en massa andra. Vi satt och kollade på film allihopa och sen vid halv tolv åkte jag och Fanny hem till mig. Bra kväll! 
Imorgon ska vi nog träffa samma folk och sen sover jag antagligen hos Fanny eller Angela. Puss! 

RSS 2.0