Hejdå

Jag slutar blogga nu. Ni får ha det så bra & sköt om er sötisar! Tack för allt, ni är bäst. Om ni vill följa mig vidare...
Facebook: Veronica Burman
Instagram: veronicaburman
Path: Veronica Burman
Kik: veronicaburman


GLAD

Har fått tillbaka min iPhone & Loreen van Eurovision song contest. Hela kvällen har spenderats med världens bästavän och vi har både snackat deepshit, skrattat och haft de azum. Har saknat mina kvällar med min brud! Nu ligger hon och snarkar bredvid mig.. Hur fan ska jag kunna somna? Jaja, kunde inte fått en mysigare kväll. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!
Och juste, nu kan ni smsa & ringa mig som vanligt igen på mitt gamla vanliga nummer. Peace


I'll fake all the smiles if it stops all the questions.


saknar dig! ♥

Hej, hur är det med er? Med mig funkar det. Vädret är inte riktigt lika fint som igår. Det blåser och är rätt molnigt. Men ska väl lägga mig ute och sola lite iaf. Senare ikväll kommer Hanna hit och sover här. Haha, vi ska kolla Eurovision song contest, man måste ju stötta Sverige nu när det är final och allt, eller vad säger ni? ;)
Nej men Euphoria & Loreen är så jävla bra så jag måste se när hon vinner skiten.
Sen ska vi väl bara ta det lugnt, snacka, ha kul och allt de där som bara jag & Hanna kan göra. Jag har rätt ont i halsen så jag ska gå ut och kolla om jag hittar några halstabletter nu..
-
Juste, igår så var Fanny här. Hon kom i torsdags eftermiddag och sov här till fredag. Under hela dagen igår så låg vi och solade. Helt sjukt vad varmt det var. Så jävla skönt! Sen på eftermiddagen åkte vi till forum och jag köpte ett par skor! Assnygga. Svarta, kilklack, looove. Jag kommer bli lååång! Men jaja, sen drog hon hem och jag hem till mig. puss!

Tears.

Så jävla förrvirrad .

Glitter.

Har suttit med mamma och kollat på filmen Glitter. Jag vet inte hur många gånger jag sätt den filmen, och den är alltid lika bra. Lätt en favorit! Ända sen jag var liten så har jag kollat på den. Ni som inte har sätt den måste verkligen se den! Gråter alltid i slutet. Satt och storbölade idag, ååå så sorlig! Får tårar bara jag tänker på det.
Sen har Mariah Carey en sån extreeeemt bra röst. Ryser när jag hör den! Nej men ni måste verkligen se den.
Asbra är den!

Tuggar i centrum precis som alla coola gör


Onsdag.

Onsdag idag som sagt. Eller ja, nu är det ju tekniskt sätt Torsdag men eftersom att jag inte sovit än så är det fortfarande Onsdag för mig. Skitsamma, no big deal.
Vi hade iaf nån sån där klassbytardaggrej så under hela förmiddagen satt vi typ och kollade på film och åt chips. Hela klassen då. Efter lunch hade vi vanliga lektioner.
Jag gick tidigare för jag skulle till BUP. Så jag & Wille tog bussen tillsammans till Nacka. Haha båda två somnade på bussen så jag låg i hans knä och han låg på mitt huvud så vi låg på varandra och sov under hela bussresan. Knas.
Haha det roliga är att vi verkligen somnade också. Inte bara somna till, utan vi kom ner i djupsömn och allt.
Efter BUP så åkte jag hem till mamma iaf. Solade, snackade, chillade osv osv. Drog sedan senare ut och träffade min saknade bästavän Hanna. Vi snackade om allt möjligt och hade de mycket mysigt!
Imorgon blir det ingen skola för mig & inte på fredag heller. Varför tänker jag inte ta upp! Men jag ska iaf vara hemma och tjiiiiilla & sen senare träffa Fanny. Nu ska jag sova! kyss

Stallet

Det var jävligt länge sen jag skrev om ett ridpass liksom. För de första så har jag inte varit i stallet så mycket på senaste tiden, sen har jag inte kännt att det har varit de viktigaste att skriva om liksom. Men iallafall, kan skriva om dagens.



Jag red mitt fina mongo Cheer Guy. Var otroligt länge sen jag red han & har verkligen saknat att rida han! Så det var kul. Vi red iaf till en hage och höll oss på en volt. Skritten var han fin i som alltid. Men såfort man kommer fram i trav så låser han sig och stretar imot. Det gick bra sen efter att ha stretchat och mjukat upp honom lite. Då blev han fin i både skritten och traven. Lugn, mjuk, sammarbetsvillig & runt i formen. Precis som jag ville ha honom. Han kunde fortfarande komma lite i obalans men såfort jag hjälpte han så balanserade han upp sig igen.
Galoppen får vi öva mer på. Iofs så vet jag att han kan! Han var väldigt pigg då vi var ute så han var typ mer i luften än på marken men det gick bra. Han är så fin mitt hjärta!

The best feeling is, when you look at him, and he's already staring.


Rätt gammal bild på mig, Wille & Felix ♥

Ska snart börja fixa mig. Titta på tv och ta det lugnt. Har först varit hos Fanny idag efter skolan. Vi satt och kollade på videos på 1D ♥ Sen satte vi oss ute i solen ett tag och solade också, med hög musik. Världens finaste vän!
När jag kom hem la jag mig i solen igen. Vädret går ju inte annat än att gilla. När pappa kom hem följde jag med han och handlade & så köpte vi lite smink till mig också. Tack papiii!
Varför jag inte bloggar mycket är för att jag just nu inte har någon telefon, så bilder osv får ni inte. Får tillbaka min på söndag. Då börjar jag som vanligt igen!

Mina favoriter ♥



1D & Justin. Världsbäst ♥

Don't wake me up

Den här dagen kommer va sämst. Ska hem till farmor och käka middag där. ÅÅÅÅÅÅÅÅH pallar inte.  Jag vill ut och träffa folk inte hem till farmor? FAN FAN FAN. Kommer  va sur hela jävla kvällen! VILL INTE

Designhelvete!

Designen har fuckat upp så har en sån här standard grej. Menyn har trillat längst ner också, så ni vet. De får se ut såhär tills jag har hittat nån som kan fixa en ny till mig!

One Direction




Igår blev det galet asså. Stod 1 meter från 1D, sprang efter deras bil & fick en bamsekram av deras song coach. Började gråta efter kramen så medans jag sprang efter bilen så grät jag, haha. Man kan fan inget annat än att älska dom där killarna! Åååh, så fina. Justin är alltid number one, oavsett vad. Men dom här killarna är läääätt efter asså.
-
Sen så träffade vi (jag, Fanny & Angela) Filip i slussen. Så vi satt och snackade! Vi hängde med han till centrum & träffade Oscar och några där. Sen kom Cajsa & Elin dit också. Vi alla snackade typ, Filip & Oscar spela fotboll typ och jaaaa..
Sen drog jag, Angela & Fanny tillbaka till Slussen. Satte oss på donken och kolla på ett miffo som låg och kräla på bordet, hahahh. Sen hem till Angelaaaa!
-
Idag har jag haft jordens största bråk med pappa & hans tjej så det förstörde hela min kväll så nu får jag inte gå ut. Hatar dom & dom är bara ivägen. Äckliga människor asså. Tål dom inte.

godnatt

Ändrade designen superduper mega fort. Satte in en bild från i julas som header & tog bara vit bakgrund. Ska höra med någon om nån kan fixa en fin design! Tills dess får jag ha såhär. Enkelt.

Thinking about you - cover


Han börjar sjunga vid 0.30 & det låter bra till 1.00. Efter 1 minut så börjar de svaja och han kommer upp i toner han inte klarar av och då låter de inte bra. Men de innan låter faktiskt väldigt bra! :)

Love is like Heaven, But hurts like Hell




Vad har jag gjort idag då... varit i skolan som de flesta andra i min ålder. Hängt med min vän Fanny & träffat Petra i forum. Vi tog en fika & snackade. mys! Nu sitter jag och lyssnar på Justins nysläppta låt Turn to you som är världens finaste låt & tänker. Som vanligt. Tänker hela tiden. Fan det är inte bra asså. Måste sluta tänka

Wake up, this is reality

Försöker inse. Inse vad det egentligen är jag håller på med. Hur många som bryr sig om mig, som jag verkligen sviker. Försöker hålla allt inne och spela bra. Låtsas som att jag inte alls är svag. Gömmer mig under allt skit och glömmer bort mig själv. Får alla emot mig och ensam står jag kvar. Själv. 
Lever med skuldkänslor. Skuldkänslor för att jag fått min mamma att ligga och gråta på kvällarna och pappa att vara så orolig att han inte sover nånting under flera nätter. Lever med ångest. Ångest för hur allt ska sluta. Vart jag ska sluta. När allt får en vändning. Jag vet inte om den kommer. Men jag hoppas


together forever, never apart, maybe in distance but never at heart

Alla gånger med dig. bästavän ♥

Hdiixjsnshsözksjsksösvsjsj

Seriöst, pallar inte mer nu. Allt kommer på en gång och jag vet fan inte hur jag ska hantera skiten. Jag vet inte vart jag ska börja. Fuck it.


Jag ger vänskap till många, kärlek till få, mitt hjärta till en och inte till två





Hejhejhej hemskt mycket hej! Bloggen går ju inte sådär skitbra just nu, eller vad säger ni? Tänker inte säga förlåt eller nånting för det är min blogg och mitt val. Jag pallar inte blogga just nu & har annat att göra! Bloggar när jag känner för det (y)
Har hänt rätt mycket sen jag bloggade, men ingenting jag tänker ta upp i bloggen. Var med Emelie, Moa & Fanny ett tag efter skolan. Vad vi gjorde är hemligt heheheh. Nej men vi gjorde inget speciellt! Snackade och sånt.
När jag kom hem var det allvarsamtal med pappa.. de börjar bli en vana känner jag -.- Sen har jag suttit och snackat med världens mest saknade & bästa bästavän i 1,5 timmar typ. Nämligen Hanna Olsson! Så glad att jag har henne. Mitt hjärta ♥

Det finaste jag vet


Bitch please

Kan alla ni idioter som hatar mig & som tycker jag är ful och allt vafan de är bara tagga från min blogg? Jag har aldrig någonsin bett er gilla mig eller min blogg, men ni får fan heller kommentera en massa skit. Jag är en människa precis som ni & har också känslor. Fattar inte hur man kan vara så jävla trög att man inte har lärt sig det. Ge er!!
Vad är problemet med att bara sluta läsa min blogg?! För ni har ju defenetift nånting emot mig. Dra baraaaaa! Pallar inte. Vilka jävla idioter ni är.
Sen ska ni aldrig kommentera en massa skit om vad jag skriver. De här är min blogg! Jag skriver vafan jag vill. Gillar du de inte? Dra. Jävligt enkelt egentligen. Puss!


Vill tacka alla mina vänner som bara är bäst helt enkelt. Extra tack till Fanny Robertsson, Moa Emilsson, Emelie Flood, Felicia Häggstrand, Oscar Bristow, Hanna Olsson, Hanna Schröder, Cajsa Lunell & Elin Karlsson. Ni är allt ♥

Jag saknar det här ♥

Varje sommar i 4 år har jag spenderat 1 vecka på jordens bästa plats. I somras var senast jag var där och jag saknar det så otroligt mycket. Alla mina år har varit bäst. Verkligen bäst. Denna sommar kan jag inte åka dit. Jag ska göra så mycket i sommar så pengarna räcker inte till. Men jag skulle göra allt för att få åka dit i sommar. Det är tradition och jag älskar att vara där. Den bästa platsen som finns.
Jag saknar min ponnyplutt Iddy. Jag saknar mitt stora föl Chippen. Jag saknar min älg Arnie. Jag saknar Staffan. Jag saknar Åsa. Jag saknar alla ledare som jag haft under alla år. Jag saknar Moa. Jag saknar Jullan. Jag saknar Greger. Jag saknar Tilda. Jag saknar Silla. Jag saknar Myrra. Jag saknar alla vänner. Jag saknar allt. Jag saknar Nybygget. Hur ska jag klara mig i sommar? Ååh jag får ont i magen när jag tänker på att jag inte kommer få åka dit förens nästa sommar. Vill dit nu. På en gång. ♥

Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata.

Tjaaaa babes! Har ni varit på LMFAO som alla andra eller? INTE JAG, hihih. Nej men jag var påväg att åka dit för jätte många tjatade på mig, men neeej jag pallar verkligen inte. Så kommer man väl ändå inte se nånting antar jag.
-
Jag och Fanny har iaf varit hos Fannys mormor, hahah så söt. Fannys brorsa fyllde år så då firade vi han typ lite där! Sen så var det menat att jag skulle hem till Fanny, sen skulle vi träffa Moa & sen skulle jag sova hos Fanny. Men de sket ju sig pga min pappa. Usch! Han hade typ ett allvarligt samtal med mig för att jag inte sköter mig i skolan och sånt. Efter de så fick jag inte gå ut! Kukhuvud. Så jävla sur! Men imorgon ska jag vara ute heeela dagen och sen sover jag nog hos nån. Puss!

Valborg & dagen efter

Valborg









Gårkvällen blev bra! Var med assköna människor & hade det kul. Pallar inte berätta allt som hände med det slutade iaf med att jag, Fanny, Emelie & Moa blev jagade av några gubbar typ så vi ringde polisen och grejer. Polisen behövde inte komma för vi mötte polarna så dom skjutsade hem oss.
Sen när vi kom hem var klockan 2 kanske? Då tände vi massa ljus för att vi frös och hade kul. Emma kom ner till oss ett tag också! Sen vid 4 däckade vi. Love yoooou alla som var med igårkväll! ♥

Idag


Jag, Fanny & Moa vaknade vid typ 11.30 nånting. Vi låg så jävla trångt! Vi satte på musik, käkade och la oss ute och solade. Så jävla skönt! Låg där ett tag och sen drog jag & Fanny hem. Hela dagen har jag känt mig seg. Ont i huvudet, mått illa osv, så jag har inte gjort nått mer idag. Solade lite när jag kom hem bara men sen inget mer typ!


RSS 2.0