Söndag och jag är trötter

 
 
Hallå där. Hur är det med er? Med mig är det inte så bra alls faktiskt. Blev lite för mycket igår kväll så när jag kom hem skämde jag ut mig lite väl, så nu är det utegångsförbud 1 månad + ingen mobil under den tiden. Ooops. Idag mådde jag skitdåligt! Har legat och kollat på film hela morgonen och dagen. Sen har jag tagit ett långt bad, försökt äta lite & inte gjort så mycket mer. Klockan åtta börjar x factor som jag ska titta på. 
 
Imorgon börjar min prao. Ska praoa på min låtsas pappas företag som jobbar med ljud och ljus. Fanny & Angela ska också det, så det blir skitkul. En vecka ska vi vara där. Sen nästa måndag så börjar skolan igen, men jag & Fanny går bara på förmiddagen för sen åker vi till Spanien på kvällen. Är där en vecka. Najs azzzzz. Taggad som fan! Puss 

Trötter

Helt sjuk hur trött jag är. Sitter & kollar på Kvällen är din med Fanny. Igår sov jag hos Fanny & idag har varit den jobbigaste & längsta dagen på länge. Jag ska lägga mig tidigt idag. Och då menar jag TIDIGT.
Imorgon har vi orienteringsdag. Jag ska gå med min fina Angela. Glöm inte att jag skrev GÅ. Aldrig i livet att jag springer heheh. Sen efter skolan & senare på kvällen så vet jag inte om jag antingen ska hem till Sebbe. Massa folk där och det skulle nog vara trevligt! Men samtidigt vet jag Inte om jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Vi får se helt enkelt! Hörs later kompisar. Kram


Min helg

I fredags så var jag ute med massa vänner. Jag, Fanny, Cajsa, Angela, Elin, Vendela, Moa, Daniella, Godar, Kevin, Sune & Sebbe. Förlåt om jag glömt någon! Vi satt och snacka och hade det kul. Jag & Fanny kom hem vid 4 på morgonen någon gång. Då däckade vi på en gång.

På lördagen vakna vi rätt tidigt. Varken jag eller Fanny mådde bra. Båda var sega, hade ont i huvudet osv så jag åkte hem till mig & tog det lugnt med familjen. Kollade på tv och sånt.
Gjorde inte så mycket mer den dagen!

Igår, söndag, så åkte jag hem till Fanny på kvällen. Vi kollade på X factor & sen gick vi ut & träffade Angela, Vendela, Cajsa, Moa, Emelie A, Emelie F, Elin, Kevin, Sebbe, Elias, Sune, Jorge, Adrian och säkert fler. Vi satt på donken ett tag för att det var så jävla kallt. Alla var nog rätt sega eller iaf jag & Fanny så vi åkte hem vid tolv. Då var vi hemma ett tag. Åt nudlar, kollade på tv och sånt. Vid halv två gick vi ut & träffade Moa, Jesper, Oliwer, Tobbe, Pontus & Alex. Jesper, Oliwer & Tobbe cyklade iväg till Shell & jag, Pontus, Fanny, Alex & Moa satte oss vid en busshållplats och snackade. Vid tre gick jag & Fanny hem. Sen somnade vi.

Idag har jag & Fanny varit i forum i flera timmar och letat kläder. Hittade en Superfin jacka & så köpte jag ett halsband & en kofta. Måste iväg nån annan dag & hitta lite andra kläder. Vi träffade Angela & Emelie ett tag också.
Sen följde jag med hem till Fanny & kollade X factor & nu är jag hemma. Om ett tag ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det skola igen. Inte alls taggad.. :(


Söndag till måndag

Sitter i köket med Fanny & ska snart ut & träffa Moa, Jesper, Adrian, Emelie F, Emelie A, Oliwer & kanske någon mer. Vi har redan varit ute en sväng med en massa andra.
Men snart ska vi dra ut! Hoppas eran kväll blir & är bra. Pussiluss


Natten till söndag

Ligger och lyssnar på musik som alltid när jag bloggar nu för tiden. Jag tänker på allt det där som var förut. Han som jag fortfarande inte kommit över helt, han som fortfarande får mig att bli lite knäsvag, han som jag älskar så otroligt mycket, min första riktiga kärlek. Jag saknar han & ibland känner jag att jag fortfarande behöver han. Han har huggit mig i ryggen så många gånger. Han har fått mig känna mig så trasig och har rivit upp så många gamla sår. Men fast allt detta, så får han mig på något konstigt sätt att le. Jag blir glad när jag hör hans namn & vill bara vara nära han. Men jag vet att han har gått vidare. Och jag måste försöka bara släppa honom. Glömma. Det är så jävla svårt. Nästan exakt 1 år sedan jag lärde känna honom. Allt har gått så fort. Nu pratar vi inte ens med varandra. Jag får ont i magen och vill bara börja gråta. Han var det bästa jag visste och så mycket som jag ställt upp för han har jag aldrig ställt upp för någon. Så många tårar jag fallit för någon har jag aldrig fällt för någon annan. Han har fått mig skratta och känna mig bra. Han har fått mig att känna mig speciell. Han har gjort så att jag känner mig hel men samtidigt så himla trasig. Allt är bara konstigt. Jag vill bara spola tillbaka tiden. En liten bit iallafall. Jag vill bara göra allt rätt och få han tillbaka. Till mig. Jag älskar han. Så otroligt mycket.

Annars mår jag hyfsat. Igår blev en bra kväll & natt. Den slutade lite halv konstigt men det gör inget. Var med massa fina vänner & mådde bra. Idag har jag varit seg, mått illa & inte känt mig så fräsch, så jag stannade hemma idag. Kollade på film med familjen & myste. Skulle gått ut idag egentligen men jag tror det blir imorgon ist. Vi har studiedag på måndag så då kan jag lila gärna dra ut imorgon. Hoppas eran kväll varit & är bra. Puss på er!


Sometimes, I still need you

Tjaaaa babes! Sitter på bussen påväg in till stan med Fanny. Vi ska möta några vänner & så ska vi fixa lite grejer. Jag sover hos Fanny ikväll. Men innan vi ska sova så ska vi träffa massa folk. Det blir nog trevligt ikväll! Hoppas eran kväll blir bra & spåra inte ut allt för mycket ;) puss


Är jag konstig om jag säger att jag saknar min klass efter att jag har varit borta från den 1 dag?


Helgen kommer bli bra.

Massa vänner. Jag kommer ha kul. Den här helgen kommer bli bra. Så jävla bra. 

lite ord

(Ta mig tillbaka .)
 
Jag var hemma från skolan idag. Har haft så jävla ont i magen hela dagen och hade bara ingen ork att gå till skolan helt enkelt. Under hela dagen har jag legat i min säng, tittat på tv, lyssnat på musik, gått ut en runda och sovit. Imorgon ska jag iallafall till skolan igen och får hoppas att min mage inte krånglar lika mycket. 
 
Vi har helt sjukt mycket läxor. Det är så mycket att jag inte ens kan hålla koll på dom själv. Fanny får vara min komihågare som berättar för mig vilka läxor vi har, haha. 
Jag hoppas att ni mår bättre än mig, och sköt om er. puss

FRÅGA

 <----- fråga mer i blogresponse nu!!!!! svarar på allt ju!!!!

X factor


Syster älskar dig.

Jag älskar dig världens finaste och bästa lillebror. Robin. Hur jobbig du än är så får du mig alltid att le. Mitt finaste hjärta. Hur skulle livet sett ut om inte du fanns här? 4 år. Jag är så stolt över dig.


Alltid med dig. Moa Emilsson.


Personer som verkar vara så otroligt starka är oftast dom som är svagast

Lyssnar på musik. Som vanligt. Smsar med en fin person som får mig på lite bättre humör & så tänker jag. Hur fan ska jag göra? Allt bara snurrar.
Imorgon är det tisdag och det betyder idrott och jag hatar idrott så därför hatar jag tisdagar. Har faktiskt inte varit med på en ända idrottslektion sen skolan började. Eller jo, en. Men den gills inte för jag var inte ombytt & jag gick vara runt i skogen och pratade med Angela, Pontus & Samuel. Men jag fick iaf närvaro.

Idag har jag varit i skolan. Som tur är. Skolan idag sög, på riktigt. Började gråta för att jag var så sur och var bara på allmänt dåligt humör. Men den blev bättre mot slutet.
Efter skolan var jag med Fanny ett tag & sen gick jag & Isabel till Mölnvik & tillbaka. Solade gjorde jag också & så nu på kvällen träffade jag Moa & Kevin lite snabbt. Hunnit med rätt mycket idag, FÖRUTOM att plugga. Det får jag ta imorgon. Nu ska jag sova! Godnatt.


Dagen du bara fejkar ditt leende går det för långt

Musik kan vara så jävla skönt att lyssna på. Har lyssnat på musik hela dagen idag. Typ. Ett litet uppehåll mellan två och fyra bara för att vi tog familjefoto, annars har jag haft musik i öronen hela dagen. Vid halv sju hämtade pappa mig och vi åkte hem till gurra igen. Jag städade lite i mitt rum och sen gick jag ut en sväng. Snacka om att jag behöver tänka just nu asså. Får panikattacker och får svårt att andas. Så deg var skönt att komma ut och bara gå. Lyssna på hög musik och bara tänka. Inte göra något annat. Jag behövde det.
Vid åtta satte jag mig och tittade på X factor. Kinesen och bruden på slutet var grymma. Rapparen också & Frida. Många var bra. Ååååååå jag vill också vara med. Om jag vågar


Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Med smink och allt. Herregud. Jag hatar att sova med smink och det har hänt rätt ofta nu på senaste tiden. Men jag orkar verkligen inte ta bort det nu. Imorgon är det söndag. Pappa kommer och hämtar mig runt fem och då ska jag hem och vid åtta ska jag kolla på x factor. Nån som vet när nya solsidan börjar?
Nej nu måste jag sova. Jag är så himla trött! Pussiluss, sov gott vänner


Life isn't fair - get used to it.

Jag ligger i min säng och lyssnar på världens finaste låt. Finns ingen finare. Själen av din vän. Samtidigt så chattar jag med min fina och bästa Oscar som jag saknar så mycket. Och som jag bara vill få tillbaka. Mitt hjärta, förlåt för allt. Vi ligger och pratar om allt möjligt och det är så skönt att få skriva med gamla vanliga han. Min trygghet. 
 
Idag har jag varit i forum och hann köpa ett par jeans, mascara, rouge, eyeliner och kajal på mindre än en halvtimme. Snabba puckar. Fanny följde med mig hem sen och åt tacos. Hon åkte hem vid nio och då gick jag och träffade Hannorna, Wille & Anton. Vi satt i en lekpark och pratade. Runt elva kom jag hem och sen dess har jag suttit här. 
Allt hos mig börjar spåra ur. Igen.
 

blogresponse

Nu har jag fixat så att ni kan fråga i min blogresponse igen -------> så klicka bara på "fråga, jag svarar!" så lovar jag er att jag svarar så ärligt jag bara kan. fyyyyy vad roligt :) 

I didn’t fall. The floor just needed a hug.

 
Hej vänner. Har precis pluggat som en jävla galning. Han 4 läxor på 30 min, vadå snabb? Vid halv nio kom jag iaf hem. Har varit och träffat massa fina vänner som jag inte träffat på en evighet sen. Jag träffade Adrian också, åååå vad jag har saknat han! Helt sjuk. Fina fina vän ♥ 
Sen träffade jag massa annat skönt folk. Skolan var rätt så soft. Hände inte sådär jätte mycket! Vi var på nått komunhus och lekte politiker, hahah. 
Imorgon är det torsdag och sen är det bara en dag kvar & sen helg! Naaaaajs. Fast den här helgen ska jag inte göra så himla mycket! 
På fredag ska jag träffa Hanna, och så kanske vi skulle träffa Simon & sen ska jag tvinga henne att träffa Jesper, Sec, Isac och några ett tag också. Sen sover hon hos mig! 
Lördag & Söndag har jag inget planerat. :) Nu ska jag fortsätta smsa med finaaaaa felix ♥ puss 

Vart ska det här sluta?

Jag är sååå stressad. Har varit hemma från skolan i 1 & en halv dag och ligger redan efter. I allt typ. Jag pallar inte. Stressar fan sönder. Varför ska dom ha så jävla mycket i 8an för? Allt blir bara värre då. Alla ungdommar blir mycket mer stressade, och inte fan går nått utav det lärarna lär oss in i huvudet! Allt går bara in och sen ut för att det redan finns så mycket annat att tänka på. När man pluggar till prov/läxförhör så pluggar man bara så att man kan det tills den dagen, sen dagen efter är mer än hälften glömt. Allt slutar med att det ända man gör om dagarna är att plugga, och man får fortfarande inte allt gjort. Man har ingen jävla fritid längre. Bara man skiter i plugget 1 eftermiddag/kväll så ligger man fan efter. Tycker inte det är rätt! Vi får sån jävla press på oss. 
Först allt det här med att vi tjejer ska sminka oss på det sättet, vi ska ha tight kropp, vi ska bete oss så, och göra så och lalala. Killar ska se ut så, om dom gillar Justin Bieber är dom bögar och blablabla. Bara DET är en sån jävla press. Att man hela tiden måste typ spela nått? Jäkligt lätt för vissa att säga "men skit i vad alla andra säger" men nej, det är inte att bara skita i vad alla andra säger. För man bryr sig om vad andra tycker. Jag bryr mig iaf, och jag vet att det finns sååå många andra tjejer som också bryr sig. Vissa vågar erkänna det, andra inte. Jag erkännr nu. Jag bryr mig så sjukt mycket om vad andra ska tycka om mig. Visst är jag stark och så, men dom flesta tjejer bryr sig på något sätt. Alla blir rädda för varandra och alla ska visa sig vara bättre än den andra. Den som har flest likes på sin bild är den som är snyggast och lalala. 
 
Om jag ska säga min åsikt så tycker jag fan inte det är konstigt att vi umgdommar börjar röka och dricka! För med all den här jävla pressen från alla olika håll så är det inte lätt. Inget är lätt. Man vill bli omtyckt av både killar och tjejer, man ska inte plugga för mycket för då blir man pluggis, utan man ska helst ha lite attetyd och skita i det mesta som har med skolan att göra. Samtidigt så hör man i huvudet hela tiden sig själv säga att man borde plugga. Få bra betyg och lyckas. Men man vågar inte. För man är rädd för vad alla andra ska tycka. Man blir stressad och osäker. För man har olika sidor i sig själv som säger olika saker. Stressad över plugget för man hör hur mycket läxor och skit man har, men samtidigt vill man inte göra det för då klassas man så tönt. Man måste se bra ut varje dag för att ens bli omtyckt. 
Nej, jag tycker det här är så jävla fel. Jag tycker det inte är konstigt att vi ungdommar dricker och röker, som jag skrev. Det är fan ens ända chans att släppa allt och ha KUL på riktigt. Iallafall när man dricker. 
Rökningen är det lätt att man börjar med när man har all den här pressen. Man blir lugnare och det känns bra. Det är också lätt att börja med det för det är nått många gör. Det är lite "förbjudet" och man vill testa & tillslut har man börjat. 
Jag tycker hur vi lever är så jävla sjukt. Kom igen, vi är 14 år (och yngre & äldre) och har redan den här pressen. Vart fan ska det här sluta? 
Det här är MIN åsikt och jag begär inte att någon ska hålla med mig. Såhär tycker jag iaf. 

Long time ago †







Hejsan! Förlåt för sån jävla dålig uppdatering. Har inte bloggat på år känns det som. Lite små inlägg här och där, och jag vet faktiskt inte om jag vill förbättra mig. Tycker det är rätt skönt att bara kunna skriva när jag vill, lalla av mig lite & inte ha någon press. Så jag fortsätter såhär! Sen får vi se vad som händer längre fram. 
 
Hur mår jag då? Haha,  måste bara avbryta mig snabbt.. jag skriver ALLTID "hur mår jag då?" eller "hur mår ni då?". Pinsamt. 
I vilket fall som helst, så mår jag bra. Hyfsat iaf. Jag  har börjat träna igen. Springa, styrka och hela det där köret. Nu ska fetto bli smal. Har också precis bokat biljetter till Spanien i Oktober. En vecka blir det, sen två veckor plugg & sen är det höstlov. Känns bra. Skönt att komma hem också. Bli glad på riktigt, och få ett äkta smile på läpparna. Fyfan vad bra. En vecka. Sen tillbaka igen. På med allt fake igen och börja låtsas. Allt ska vara så jävla perfekt & det är skitsnack, rykten, du måste göra det & du måste se ut på ett visst sätt. FUCK OFF! kan inte bara alla börja acceptera varandra precis som dom är? kan inte alla, både tjejer och killar, se insidan före utsidan? tänk era jävla ärthjärnor. finns så många jag är trött på just nu! 
 
Inte menat att detta skulle bli ett fuckoffjaghatarallt inlägg, men kände för att få ur mig lite. Lallar inlägg sa vi ja.. haha. En jävla massa text men ingen betydelse känner jag. Eller vad säger ni? 
Om ett tag ska jag faktiskt lägga mig och sova. Imorgon är det en ny dag. Skolan & sen hem till Fanny & sova där. På kvällen ska vi ut och träffa vänner. 
Ha det så himla bra, så hörs vi säkert om ett tag igen! love ♥ 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM, UPPDATERAR VARENDA DAG, veronicaburman heter jag. 

RSS 2.0