Lördag & idag + planer för imorgon

Igår så var jag under hela dagen bara hemma typ. Vid 20.30 nånting så smsade Hanna mig och undrade om vi kunde träffas så jag drog ut och träffade henne. Vi gick sjukt långt och bara snackade om allt. Sen när vi hade gått så långt att vi kom till forum så tog vi bussen till Trädgårdsvägen. Hoppade av där och sen gick vi till JP. Nästa buss gick inte fören jätte långt och jag hade ont i mina fötter så vi ringde Hannas pappa så kom han och hämtade oss.
Kvällen var mysig iaf! Har verkligen saknat min älskling. Har inte träffat henne på tusen år och det var verkligen skönt att prata av sig med henne. Haha, vi måste vara dom mest rädda i världen! Vi blev rädda för typ allt och sprang hela tiden haha. Min mysis tjeej! Jag älskar dig.
-
Idag så ska jag hem till pappa & träffa Fanny. Vi ska väl ut och kanske träffa Oscaaaar älskling. Sen sover nog Fanny hos mig. Saknar henne och har lite att snacka om med henne! Det är helt sjukt, jag har varit ifrån henne sen i fredags och jag saknar henne såhääär mycket. Hon är verkligen allt & som min andra halva liksom, haha. Hon är bäst och förstår mig i alla lägen! Kände mig bara tvungen att skriva de, hehehe.
-
Imorgon är det Valborg. Jag & Fanny ska först typ träffa Hanna, Mikaela och några vid nån backe, haha lol. Sen så när vi har träffat dom så ska alla hem till Mikaela och så blir de att ha kul där, if you know what I mean ;) Nej men de kommer bli azum. Puss!

Vi var kungar då

Hej kompisar!
Ligger i min säng hemma hos mamma och chattar med Bristow my bestiii! Vi snackar lite deep shit och sånt, men nu ska han sova.
På eftermiddagen var jag & Fanny hos hennes sjukgymnast för hon skulle koll ryggen. Sen åkte vi till Skanstull och gick runt och träffade några osv. Käkade där också!
Vidare hem sen, till mig. Pappa & Isabel var ute hela kvällen för dom va på nån middag så jag & Fanny, som var för trötta för att dra ut och träffa nån, satt i mitt vardagsrum och betedde oss allmänt konstigt. Haha tro mig.
Sen senare på kvällen kom Tomas och hämtade mig & vi åkte sen hem till mamma! Nu sover jag här innat och på söndag bär det av hem till pappa igen. Fan vad skönt med lång helg!

Never apologize for saying what you feel, that's like saying sorry for being real


Love.

En grej jag har undrat länge nu, det är såna som springer runt och "letar" efter kärleken. Dom är så desperata efter pojk/flickvän att dom börjar snacka med varenda kille/tjej, dom skriver på facebook hela tiden "åh desperat efter kille/tjej. gud vad jag vill ha ett förhållande" eller nått liknande. Ifall man blir tillsammans på de sättet, alltså att man inte är tillsammans för att man verkligen älskar varandra utan är tillsammans bara för att ha nån att mysa med liksom, då tror jag att förhållandet blir rätt fake och kommer inte hålla i längden.
Jag är väldigt noga med att inte "jaga" på kärleken utan att ta allt som det kommer. Sen får man se om känslorna växer eller inte! Skulle aldrig någonsin kunna vara tillsammans med en kille som jag verkligen inte älskar, eller som jag bara gillar "sådär". Jag vill vara sten säker och verkligen älska min pojkvän! Kunna ge äkta kärlek & få äkta tillbaka. DET är vad jag kallar kärlek och perfekt förhållande. Jag är extremt kär i en kille just nu, men det går inte riktigt som det borde. Allt har fuckat upp och jag hatar det! Har varit jätte deppig skitlänge nu pga det.
Och jag är inte rädd för att acceptera att jag fortfarande har känslor för honom. Jag vill inte bara glömma han och sen fortsätta med nästa kille, de går inte. Jag älskar han fortfarande extremt mycket och kommer inte släppa eller glömma han förens jag känner mig redo för det. För då kommer jag alltid bara tänka på han såfort jag träffar en annan kille.
Hur perfekt är ens förhållande om man bara är tillsammans med personen "bara för att"? Känns inte sådär jätte äkta direkt. Nej mitt nästa förhållande ska vara så jävla bra! Inget oäkta här inte.

SÅ FUCKING JÄVLA GLAD!

Har kollat på den här tusen gånger nu och fyfan vad jag gråter. Tårarna bara rinner!!
Jag sprang ut till pappa & ba "JAG SKA HA VIP BILJETTER OM DE FINNS!!!!! DE HÄR HAR VARIT MIN DRÖM I FLERA FLERA ÅR OCH DEN SKA BLI SAN OKEJ?!?!!" asså jag verkligen grät när jag sa de och typ va helt hypad. Pappa ba "De går nog att ordna!" Ååååh så började jag gråta ännu mer.
FATTAR NI ATT JAG SKA SE JUSTIN LIVE?!?!?!?!?!?!!!!! GÖR ALLT FÖR DEN HÄR KILLEN. HAN ÄR MITT ALLT & JAG ÄLSKAR HAN SÅ MYCKET. BARA MIN ♥
Är helt hypad nu som ni märker. Ååååh jag dör!!!!!!! Tänk att han just sa SVERIGE!!! Vi är speciella :D :D :D

Tack!

Måste säga tack till dom här tre tjejerna. Dom jag varit mest med under den senaste tiden. Jag säger verkligen tusen tusen tack för att ni finns & hjälper mig. Jag är kanske inte världens bästa vän men jag försöker verkligen. Och förlåt för att jag är lite tråkig eller allvarlig ibland, men de är för att jag har så mycket att tänka på. Men ni får mig faktiskt på mycket bättre humör genom att bara finnas där. Jag försöker göra allt jag kan för att vara en så bra vän som möjligt, men de är svårt. Vill iaf att ni bara ska veta att ni betyder enormt mycket för mig & jag kommer alltid finnas där för er. Ni kan snacka med mig om vad som helst och jag kommer lyssna! Kommer aldrig svika er. Jag älskar er!


En tjej utan kurvor är som en munkjacka utan fickor, man vet inte vart man ska sätta händerna.










Hej mina fina! Som ni märker så sattsar jag inte alls på bloggen just nu. Bloggar när jag har tid & ork som sagt! Märker stor skillnad på både kommentarer och statestiken. Kommentera får ni gärna göra lite mer! Förstår om de är svårt, då de typ inte finns nått att kommentera men snälla söta fina ni, försööök iaf. Love you!
-
Under hela dagen har jag varit så extremt trött. Hade på mig jordens största munkis typ och håret i en ful knut. Kände mig både ful och tråkig idag. Väldigt stor skillnad från igår!
Cajsa, Fanny & jag träffade Elin efter skolan. Vi åkte till Dellan i centrum och fikade. Satt och snackade och så!
Sen följde vi med Cajsa till Mölnvik. Där åkte hon sen vidare & vi andra gick en snabbis till donken och åkte sen till skateparken i centrum. Där träffade vi Jennelie, Adrian, Greta och några. Måste bara säga att Jennelie & Adrian är jordens sötaste par. Sååå extremt söta!
Hände sen lite grejer, så vi gick in och satte oss i sporthallen. Där satt vi typ resten av tiden! Snackade, kollade på när några spelade handboll osv.
Åkte sen hem & vidare på sång. Har varit där nu, och det gick bra! puss

Mitt hjärta <3

De flesta har nog hört att de ryktas om att Justin kommer till Sverige om några månader. Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det är sant! Jag tror de är det för det har stått i tidningar, dom har sagt de på radio osv osv. Så förhoppningsvis!!
Jag är så sjukt glad. När jag fick reda på de så började jag hoppa, skrika & gråta hehe. De har varit min dröm att få träffa honom , i flera år nu, och nu ska de antagligen bli sant. Så jävla sjuuuukt! Älskar den killen så grovt mycket. Han är de bästa & finaste som finns!


inlägg.

Dagen har varit så jävla bra. Eller asså jag har varit glad hela dagen! Vädret har varit perfekt och aaaaa allt har varit bra typ. Eller nästan.
Har träffat mina fina också! Under hela dagen var jag mest med Fanny & Willeeee mina älsklingar, haha. Eller hela klassen också såklart!
Sen efter skolan så träffade jag mitt hjärta Elin, sen Cajsa, Angela, Vendela, Emelie, Saga osv. Sen så träffade jag Oscar i centrum också, och va med han ett tag. Vi gick runt och snackade och så! Mysis med bästa. ♥
Jag & Cajsa åkte en snabbis till donken också och där träffade vi Felix K & Philip. Så vi satt där & sen träffade jag Filip en snabbis. Åkte sen hem med Felix & Philip. Åååh Felix min älskling! ♥
Men jaaaa, jätte rörigt inlägg om hela dagen. Nu är Fanny här & vi har snackat mycket och hon sover här. puss!
Juste, ni får kommentera mer! Blir så jävla mycket roligare då.

Du är de finaste jag lagt mina ögon på.

Hejsan! Vaknade för ett litet tag sen, i soffan. Pappa sa åt mig att gå in till sängen och sova här ist så nu ligger jag här. Fast nu kan jag inte sova så jag ligger & smsar med Fanny & Oscar.
Mår inte så bra just nu. Massa saker som händer. Är typ rätt förvirrad & går runt och tänker hela tiden. Känner mig både sviken av några & så är de lite andra grejer jag inte tar upp i bloggen.
Va iaf på bup idag! De gick bra. Eller aa.. Vet inte vad jag ska säga. Men vi hörs imorgon! Puss


Gosigt

Förlåt för att jag aldrig bloggar men jag har ett liv utanför bloggen också, så jag har inte riktigt tid med att blogga. Speciellt inte på helger.
Igår träffade jag iaf Felicia på kvällen. Vi myste och snackade massor! Städade också mitt rum & mitt badrum. Haha de behövdes!
Idag ska jag som de flesta andra till skolan. Är så jävla otaggad! Blää helvete. Fast min klass är bäst, hihi!
Sen ska jag till bup & efter fe åka och träna. Så ser min dag ut! Nu måste jag upp & fixa mig. Vi höööörs!


Lördag kvällen

Kvällen blev bra. På dagen åkte jag, pappa & Fanny till forum för att köpa jeans. Pappa har pengarna för jag har slarvat bort mitt bankkort -.- Men iaf, hitta ett par.
Sen åkte vi hem till mig. Vi tog de lugnt och sen vidare till Fanny. Där käka vi pizza och sen åkte vi till donken med Cajsa & Elin. Sen hände de lite grejer, men vi träffa sen Felix & Adrian.
Sen så åkte vi till centrum och va där ett tag & sen tillbaka till donken och träffa Oscar. Sen åkte Cajsa & Elin hem och då gick jag, Fanny & Oscar ut och satte oss och snacka.
Sen så när vi gick till bussen så mötte vi Felix, Adrian & Harder eller nu vad han hette, haha. Stod och snacka med dom ett tag, sen drog jag, Fanny & Oscar hem.
Så jaaa, jag och Fanny kom hem för ett litet tag sen. Jag sover här! Hahaha KBRY på dehär inlägget, hahah. Skriver massa onödigt, men skitsamma. puss!

Påväg till stan

Sitter på bussen med Fanny påväg till stan. Hon & hennes pappa ska kolla nån grej. Sen får vi skjuts hem till mig & sen träffar vi Cajsa & Elin. Älsklings Elin fyller år! Grattis världens bästa, loveu <3
Ska snart gå av! Bloggar mer sen. Puss


Only if I could..

Om jag kunde spola tillbaka tiden och ändra allt, då hade jag gjort de. Jag gör allt för dig, hur du än behandlar mig. För jag älskar dig så obeskrivligt mycket.


Den nittonde april.

Har varit på jätte dåligt humör hela dagen. Gått runt med världens jobbigaste mensvärk och bara varit sur på allt och alla typ, haha. Lite bättre nu iaf!
Skolan gick väl bra. Efter skolan skulle jag träffat Filip men de blev inte så, så jag drog hem. Fast på bussen satt Filip så jag snackade med han och så. Sen vidare hem & så har jag varit ute med några.
Är hemma nu iaf, för jag måste försöka lägga mig tidigt. Imorgon är det Fredag och jag kaaaanske ska träffa Filip en snabbis, sen kanske Elin & Cajsa tillsammans med Fanny. Mina bruuudar! ♥

Välkomna tillbaka!

Välkomna tillbaka!
"HVM" höll ju inte så länge som ni märkte. Har tänkt på att byta tillbaka hit ett bra tag nu, och när jag såg Meja göra det så tänkte jag att jag lika gärna kunde byta också. Vill köra mitt egna race, på min egna blogg.
Har väl inte hänt så jätte mycket mer sen jag lämnade den här bloggen. Samma gamla problem, fast en lite annan Veronica. Känns som att jag förändrats under de här veckorna. Men jaja, ni får läsa & se om ni gillar bloggen!
Jag har bestämt att jag kommer blogga när jag själv vill och har ork. Just nu händer det mycket i mitt liv & jag har inte ork att ha press på mig när det gäller bloggen. Blogga gör jag när jag är på humör!
Ifall nån gör gratis & fina designer så kan ni ta kontakt med mig.

RSS 2.0